U9 II. IGN kupa - Zagyvarékas

Meghívásos tornán, Zagyvarékason jártunk. Szép fás ligetben, jó körülmények között, mazsorettes megnyitóval indult a tízcsapatos torna. Két ötcsapatos csoportban csapatunk a Zagyvarékas B, Szegedi Tisza Volán, Szolnoki MÁV A, Szolnok Focimániával sorsolták össze.

 

Csoportmeccsek: 

 

SC Hirös-Ép – Szolnoki MÁV A 2 - 0

Első mérkőzésen nehezen lendültünk játékba. A játékban domináltunk, azonban a vezetést nem sikerült megszereznünk. Az első nagyon szép gól után, azonban magabiztosan játszottunk tovább és sikerült még egy szemfüles gólt szereznünk. 

 

SC Hirös-Ép – Zagyvarékas B 4 - 1

A játék első felében megszereztük az első gólunkat, könnyű meccsre számíthattunk ezután. A helyzeteinket kihagytuk és ez megbosszulta magát, az egyik labdakihozatalunkból sikerült labdát szerezniük és kiegyenlítettek. Ezután azonban szerencsés gólokkal, de a játék alapján megérdemelten nyertünk ilyen magabiztosan. 

 

SC Hirös-Ép – Tisza Volán   0 - 0

 A csoportelsőségért játszottunk a jól játszó szegedi csapat ellen. Izgalmas meccset láthattak a lelkes szurkoló szülők. Minkét csapat játszott, próbált felépített támadásokból gólt szerezni. Mi támadtunk többet, irányítottuk a meccset. Azonban az ellenfél veszélyes ellentámadásokat vezetett. Nem sikerült gólt szereznünk befejezéseknél pontatlanok voltunk. Egy szép gólt szereztünk a mérkőzésen, de jogosan érvénytelenítette a játékvezető, mert a labda közben elhagyta a játékteret. Jó iramú játékban, döntetlen született, ha pontosabban játszunk megnyerhettük volna a találkozót.     

 

SC Hirös-Ép – Szolnok Focimánia  4 - 1

Az utolsó csoportmeccsen a döntetlen is elég lett volna az elsőséghez a többi eredmény tudatában. Azonban magabiztos, jó játékkal, szép gólokat szerezve győzelmet arattunk a szolnoki srácok felett.

 

Elődöntő: 

 

SC Hirös-Ép – KTE  6-1

A másik csoport második helyezettje ellen léptünk pályára a keresztbejátszáskor. A két kecskeméti csapat feszült egymásnak a döntőbe jutásért. Gyors gólt szereztünk az elején, ezután magabiztosan játszottunk tovább és sikerült növelni az előnyünket. Nagyon szép támadásokat építettünk fel. A tornán a legjobb játékukat mutattuk végig a meccsen. Nagyarányú győzelmet szereztünk, ami reális a helyzetek alapján. Megérdemelten jutottunk a döntőbe.

 

Döntő: 

 

SC Hirös-Ép – Zagyvarékas  2-1

Ellenfelünkkel több izgalmas csatát vívtunk már. Jó csapat ellen játszhattuk a döntőt. Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült irányítanunk a játékot. A mi akaratunk érvényesült, több támadást vezettünk. A vezetést sikerült megszereznünk, majd növeltük az előnyünket nagyszerű gólokat szerezve. Azonban veszélyes ellentámadásokat kellett megakadályoznunk. Ellenfelünk nem adta fel és egy szép góllal szépíteni tudott. Támadtunk tovább, de kimaradtak a helyzetek. Volt amikor a gólvonalról is kifelé pattant a labda. Ez majdnem megbosszulta magát. Azonban amikor túljutottak a védelmen kapusunk is megmutatta tudását szép védésekkel.  Nagyon jó iramú változatos meccsen sok helyzetet kihagytunk, jól védekeztünk. Megérdemelten nyertük meg a tornát.

 

Az egész napi teljesítmény, de főleg a játék miatt megérdemelten végeztünk az első helyen. A gyerekek nagyon szépen játszottak minden mérkőzésen és szép gólokat szereztek!  

 

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csákó Patrik, Szujó Attila, Győrfi Enzó, Herczeg Adrián

 

Torna legjobb játékosa: Gazdag Vajk

 

Gratulálunk az egész csapatnak az első helyhez és a játékhoz, és gratulálunk különdíjazott játékosnak!

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!