U9 - I. Szilády -LEJOKER kupa !

  1. LEJOKER KUPA Kiskunhalas!

 

A 2006-s korosztálynak volt tennivalója az elmúlt időszakban. A már mögöttük sorakozó tornákon remekül helytálltak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy benevezzük őket egy látszólag könnyebbnek ígérkező tornára. A célunk az volt, hogy éles mérkőzésen is gyakoroljuk a labdabirtoklást, a helyzetek kialakítását és a gólszerzést. Egy szóval a támadásé legyen a főszerep.

 

Ez remekül sikerült és a srácok szombat reggel megkezdték diadalmenetüket. Öt mérkőzést játszottunk és a 49:0 gólkülönbség önmagáért beszél. A fiúk a nap folyamán mindvégig ötletesen és gólratörően játszottak. Méltán nyerték el a közönség és az ellenfeleink szimpátiáját is. Annak ellenére nekünk szurkoltak, hogy rendesen megszórtuk őket gólokkal.

 

A tornagyőzelem mellett a legjobb játékos és a gólkirályi cím is hozzánk került. Előbbit Sallai Dani, míg az utóbbit Krupa Zsolti kapta. Mind a ketten megérdemelték e díjakat. Sallai Dani igazi tanárként dirigálta csapatát, míg Krupa Zsolti perpetuum mobileként kergette őrületbe ellenfeleinket.

 

Akár folytathatjuk is a különdíjak felsorolását.

Így a legjobb kapus címet Makádi Martin vihette volna haza, mert bár kevés dolga akadt, azt mégis hibátlanul ellátta.

A legjobb hátvéd díját is mi kaphattuk volna, mert Battancs Dávid a védekezés mellett komoly energiát fordított a támadások segítésére is. Sőt gólokkal bizonyította, hogy sok futással, a támadások befejezéséhez is oda lehet érni hatékonyan. Köszönjük a segítséget Csaba bácsi.

A nap legszebb góljáért járó díjat Kárpáti Ákosnak kellett volna odaítélni, mert egy látványos mozdulatsort, ritkán látható szép góllal koronázott meg.

Sőt Ruzsa Marcinak is meg kellett volna kapnia a legösszetettebb játékos címet. Betegsége ellenére, bár nem vallotta be nekem, minden poszton hasznosan játszott. Ha kellett hátulról irányított, ha kellett gólpasszokat adott és mellette még a gólkirályi címért is végig harcban volt.

 

Természetesen ez csak egy szép gondolatmenet, hisz a fenti felsorolásban minden fiúnál ott szerepel a volna szócska… Ám kétség sem férhet ahhoz, hogy mindegyikőjük olyan összeszedetten, feladatára koncentrálva, szinte hibátlanul játszotta végig a mérkőzéseket, hogy jogosan járhatna számukra is a különdíj.

 

Összességében a célunkat elértük. A fiúk örömittasan jöhettek le a pályáról és zsebelhették be a méltán megérdemelt gratulációkat.

Aztán kezdődhetett a szülinapi mulatság, a torta elfogyasztása. Krupa Zsolti meglepetés ajándéka a legjobb pillanatban érkezett. A sok éhes száj és csillogó szempár sokáig nem hagyta vágatlanul a gyönyörű művet!

A bajnok csapat:

Makádi Martin, Krupa Zsolt, Ruzsa Marcell, Battancs Dávid, Kárpáti Ákos, Sallai Dániel, Krupa Zsolt

Legjobb mezőnyjátékos: Sallai Dániel

Gólkirály: Krupa Zsolt

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!