U9 Gyöngyösön szerepelt csapatunk

A tornát a Gyöngyösi Sportcsarnokban rendezték meg a szervezők, ahol a futsal válogatott a mérkőzésit játssza. A szép sportcsarnokban nagyon jó hangulatú tornán vettünk részt. A nyolccsapatos tornán, két négyes csoportba voltak sorsolva a csapatok. A csoportok első két helyezettje keresztbejátszott a döntőbe jutásért, a harmadik és a negyedik pedig helyosztót játszott egymással. Az SC Hírös-Ép a Csepel, Zagyvarékas és a Gyöngyös II csapatával került egy csoportban.

Csoportmérkőzések:

SC Hirös-Ép – Csepel 8-0 Az első mérkőzésünkön nagyon erősen kezdtünk, a négyedik percben már négy nullára vezettünk. Az ellenfelet letámadva, megakadályoztuk a támadás építéseit. Folyamatosan az Ő térfelükön folyt a játék. Szép gólokkal, nagyon jó játékkal nyitottunk a tornán.

SC Hirös-Ép – Zagyvarékas 0-4 Az erős ellenféllel már megmérkőztünk néhány tornán, eddig nem sikerült ellenük a győzelem. A mérkőzésen kiegyenlített játék folyt, az ellenfél minden lehetőségét gólra váltotta, volt, amit szerencsével. Ellenben három kapufa mellett még néhány helyzetet is kihagytunk. A mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó és szerencsésebb csapat győzött, aki jobban akarta a győzelmet.

SC Hirös-Ép – Gyöngyös II 1-0 A hazaiak B csapata ellen végig mi irányítottunk, a támadásainkat sajnos nem sikerült befejezni. A pontatlan játék miatt nehezen sikerült megszerezni a győzelmet. Egy szép szabadrúgás góllal fordítottuk a mi javunkra a mérkőzést. Megérdemelten nyerünk.

A csoportból másodikként jutottunk tovább a Zagyvarékas mögött. A másik csoport győztesével, a Gyöngyössel játszottunk a döntőbe jutásért, aki addig minden mérkőzését megnyerte.

Helyosztó a döntőbe jutásért:

SC Hirös-Ép – Gyöngyös I 1-1 Büntetőkkel (3-2) Az elődöntőben jól szervezett hazai A csapat ellen léptünk pályára. A sorsolás miatt két mérkőzést egymás után kellett játszanunk. A játék során végig a mi akaratunk érvényesült, a mi játékunk dominált. A vezetést az előző mérkőzéshez hasonlóan, egy gyönyörű szabadrúgás góllal szereztük meg. Ezután több lehetőséget kidolgoztunk, amit nem sikerült gólra váltani. A mérkőzés utolsó felében az ellenfél védekezés közben a saját térfeléről céltalanul előrevágott egy labdát, ami átpattant a kapusunk felett, ezzel egyenlítettek. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, következtek a büntetők. Az első pár belőtte a maga büntetőjét. A második körben kapusunk bravúrral védte a büntetőt, amit mi belőttünk. Az utolsó körben előny nálunk volt. A Gyöngyösi játékos belőtte, de mi is belőttük a büntetőt. 3-2-re megnyerte a büntető párbajt a csapat, így döntőbe jutott megérdemelten.

Döntő:

SC Hirös-Ép – Zagyvarékas 2-2 Büntetőkkel (4-3) A döntőben a Zagyvarékassal találkoztunk, ahol a torna két legerősebb csapata csapott össze. A várakozásnak megfelelően nagy iramú változatos játékot hozott a mérkőzés, helyzetekkel, fordulatokkal. A csapat nem ijedt meg a feladattól, a csoportmérkőzések alatti vereségnek nyoma sem volt. Kapus kidobás utáni indításból egy lendületes beindulást követően helyzetbe kerültünk és kihasználtuk. Ezzel megszereztük a vezetést 1-0. A játék során mindkét csapat támadást helyezte előnyben, így változatos játék alakult ki. Az ellenfél egy jól helyezett szabadrúgással egyenlített 1-1. A csapat azonban nem tört össze és folytatta a küzdelmet. Egy szép támadás után ismét betaláltunk 2-1. Az ellenfél sem adta könnyen a győzelmet és egy szöglet után helyezkedési hibánkat kihasználta és másodszorra is egyenlített 2-2. A játék utolsó pillanatai is hatalmas izgalmakat hoztak. Körülbelül fél perccel a játék vége előtt a Zagyvarékas támadója szép cselek után hét méterről bombázott a kapunkra, amit egy önfeláldozó becsúszással szögletre mentettünk. A szöglet után sikerült mentenünk és nagyszerűen hoztuk fel a labdát és váltottunk át támadásba. Ahogy az ellenfél minden játékosán túljutottunk a gyors és pontos kontra után, három játékosunk volt a hatoson belül a kapussal szemben, az utolsó passzunk azonban nem sikerül és felhangzott a mérkőzés végét jelentő dudaszó. Az utolsó pillanatban, ha pontosabbak vagyunk megnyerhettük volna a mérkőzést, amely nagyon színvonalas volt. Az izgalmakat azonban tovább fokozta a büntető párbaj. M kezdtük a büntetőket, amelyeket be is lőttünk. Az ellenfél is belőtte a három büntetőjét. Így 3-3 eredményes büntető után, 1-1 rúgó folytatta. Mi mellé lőttük a soros büntetőnket, az ellenfélnél volt az előny, de a kapusunk megfogta a Zagyvarékasi próbálkozást. Maradt a 3-3 két kihagyott kísérlet után. Ismét rajtunk volt a sor, jól helyezve értékesítettük a büntetőnket, az ellenfélen volt a nyomás és a kapusunk ismét védett. Így 4-3-as összesítéssel nyertük meg a büntetőket és a tornát. A mérkőzést már a rendes játékidőben eldönthettünk volna. Egy nagyon izgalmas mérkőzésen szereztük meg az első helyet.

A játékunk az első és az utolsó mérkőzésen is nagyon színvonalas volt. A többi mérkőzésen, ha pontosabban játszunk több gólt tudtunk volna szerezni. A döntőben olyan mérkőzést láthattak a szülők, szurkolók és éltek át a gyerekek, ami nagyon változatos, jó iramú és izgalmas volt.

Hírös-Ép csapatából különdíjat kapott: Torna legjobb játékosa: Gazdag Vajk

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Balasa Ádám, Rózsa Boldizsár, Szujó Attila, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Cseh Balázs, Kotroczó Péter, Győrfi Enzó, Jánosi Roland

Edző: Pelikán István

Gratulálunk a csapatnak a torna győzelemhez!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!