U9 Füzesabonyban a Berze kupán szerepeltünk

A 12 csapatos tornán, három csoportba sorsolták a csapatokat. A csoportokból csak az első helyezett jutott be a hármas döntőbe. A csoportunkban a Pluto és a Gyöngyösi csapatnak is az „A” csapata volt „B” csapatként nevezve.

Csoportmérkőzések:

SC Hirös-Ép – Csep-gól Budapest 6-0
A tornát meggyőző játékkal indítottuk. A mérkőzésből néhány perc telt el és már 3-0-ra vezettünk. Szép támadásokat építettünk fel. Mindenki magabiztosan és jól játszott.

SC Hirös-Ép – Gyöngyös „B” 0-2
A második mérkőzésen egy szervezett csapattal találkoztunk. Mindkét oldalon volt néhány helyzet ami kimaradt. Az ellenfél az elő félidő második felében egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést. Egy kapufát bírtunk csak rúgni így nem sikerült az egyenlítés. A második félidőben kitámadtunk az eredmény megfordítása érdekében, de ez nem sikerült és az első félidőben elkövetett hibához hasonló gólt kaptunk. A kapusuk két nagy védést mutatott be, ezután az ideges játék miatt már nem sikerült befejezni a támadásainkat. A mérkőzésen 0-2-ás eredmény született.

SC Hirös-Ép – PlutoSE „B” Eger 0-2
Az utolsó mérkőzésünkön győzelmet kellett szereznünk és akkor lett volna esélyünk a győzelemre. A mérkőzésen minkét oldalon voltak helyzetek, amelyek kimaradtak. A kapufa sem volt velünk ezen a mérkőzésen sem. Az első félidőben 0-0 volt az eredmény. A második félidőben nagyobb nyomás alá helyzetük az ellenfelet. De nem tudtuk a támadásainkat befejezni. A kitámadás és a helyzetek kihasználása miatt, nagy területet hagytunk az ellenfélnek és egy szöglet után megszerzett labdával ketten támadtak a kapusunkra. Nem értünk vissza, így 0-1-re vezetett az ellenfél. Az akarás átment kapkodásba és ezt kihasználta az ellenfél egy támadás végén 0-2 ami végeredmény is lett.

A tornán az első mérkőzésen játszottunk igazán jól. A többi mérkőzésen a pontatlanság, fegyelmezetlenség, kapkodás volt jellemző a játékosokra. Ez a szereplésen is meglátszott, sajnos a csoportból sem sikerült továbbjutnunk. Sok munka áll még előttünk, hogy az ilyen mérkőzéseket is meg tudjuk nyerni.

Tornán a következő játékosok szerepeltek: Szujó Attila, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Cseh Balázs, Kotroczó Péter, Győrfi Enzó, Jánosi Roland, Budai Áron, Balasa Ádám

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!