U8 - XIII. Kolláth Béla Emléktorna

A szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola tornatermében rendezték a XIII. Kolláth Ferenc emléktornát az U8-as korosztály számára. A versenyen kilenc csapat vett részt, csapatunk a SZEOL, a Szolnok, az Orosháza és a Dunakanyar SE együttesét kapta csoportbeli ellenfeléül. Kiváló körülmények között, 1x18 perces mérkőzéseket játszhattak a gyerekek. Ami egy kissé hátrányt jelentett, az a mérkőzések közötti hosszú várakozási idő volt.
 
A csoport első mérkőzésén, kissé még bátortalan játékkal, szoros mérkőzésen a Szolnok csapatát sikerült legyőzni. A második körben, az Orosháza ellen már biztosabb győzelmet arattak a fiúk, kezdett bemelegedni a csapat. A Dunakanyar ellen vívott összecsapás már ötletesebb, lendületesebb játékot hozott, ismét Hirös ÉP sikerrel. Ez a győzelem egyben azt is jelentette, hogy az utolsó csoport mérkőzést a döntőbe jutásért játszhatják az egyre jobb formába lendülő Hirös focisták. A félelmetesnek ígérkező szegedi fiúk ellen tetszetős támadásokat vezetve, végig magabiztosan játszva sikerült döntetlent elérnünk, s mivel ez ellenfelünknek már nem az első pontvesztése volt, készülhettünk a döntőre a házigazda Szandaszőlős ellen. Szerencsére az utolsó találkozót is jó játék, és sok Hirös gólhelyzet, szép találatok jellemezték, bár már érződött a fáradtság a gyerekeken. Nagy volt az öröm a kupa átvételekor.
Nagy Ákost a mezőny legjobb játékosának választották, de mindenki nagyon jól teljesített. Így tovább, hajrá Hirös ÉP!
 
Eredmények:
Hirös ÉP- Szolnok 2-1
Hirös ÉP- Orosháza 3-0
Hirös ÉP- Dunakanyar 6-1
Hirös ÉP- SZEOL 1-1
Hirös ÉP- Szandaszőlős 3-0
 
A tornán részt vettek: Hajnal Viktor, Gajdos Márk, Szebellédi Bátor, Szabó Roland, Kobela Patrik, Keresztes Zoltán, Nagy Ákos
A csapat tagja még: Tóth Viktor, Mettler Ádám, Fegyvári Kristóf, Korpácsi Máté, Kiss László, 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!