U8 - XII Kolláth Béla Emléktorna

A 2006-os csapat siker után, bíztunk a jó folyatatásban a 2007-esekkel is. Azonban a sorsolásnál látszódott, hogy nem lesz könnyű feladat erős ellenfelekkel kellett felvenni a versenyt.

A nyolc csapatos tornára csak betegség miatt maradtak otthon gyerekek. Volt aki reggel mondta vissza, volt aki a hosszú betegségből adodó kihagyás miatt nem neveztünk.

 

Csoportmérkőzések:

 

SC Hirös-ÉP – Debreceni HOFS 4 - 4

SC Hirös-ÉP – Jászberényi FC 3 - 0

SC Hirös-ÉP – SZOLNOKI MÁV kék 3 - 1

 

Elődöntő:

SC Hirös-ÉP – BÉKÉSCSABA L.A. 3 - 1

 

Döntő:

SC Hirös-ÉP – KLC-KTE SI 3 - 2

 

Nagyon döcögősen indult a nap….sok alap hibát vétettünk, már az első meccsen. Ezeket ellenfelünk ki is használta. A csapat erejét mutatja, hogy 0-3-as hátrányból is fel tudott állni. A győzelmet nem sikerült megszerezni csak döntetlenre sikerült menteni a mérkőzést. A további meccseken is az egész torna folyamán sok taktikai fegyelmezetlenség és szokatlanul sok rossz megoldás volt jellemző a játékosokra. Ellenfeleinket még így is legyőztük, azonban a szívünknek a kitartásunknak és az akaratunknak köszönhetően. Ezek jellemezték ezen a tornán a csapatot ami nagyon pozitív, ezt jó volt látni. Egy „játszósabb” csapat ellen nagyon nehéz dolgunk lett volna. Az egyéni hibákat mutatja a sok bekapott gól, ami nem megszokott. Minden mérkőzésen minimum három gólt rúgtunk, a kapu előtt rendre feltaláltuk magunkat és a szerencse is mellettünk állt néhányszor. A mezőnyjátékunkban a labdás játékos támogatása, egy ehetőség felkínálása a játék folytatására hiányzott sokszor. Így döcögött a gépezet. Sokat beszélgettünk a gyerekekkel az öltözőben és már azóta az edzésen is, hogy mik azok a dolgok amiken javítani kell. Ezeket edzésen is sokat fogjuk gyakorolni rávezető játékokkal, hogy a játék során is a jó döntést válasszák a gyerekek.    

 

Tornán résztvevő játékosok:

Zoboki Krisztián, Lehotai Ákos, Nagy Dániel, Gyenes Róbert, Gajdos Márk, Czumbil Mihály, Lőrincz Marcell, Diószegi Kristóf

 

Különdíj: Gyenes Róbert - Torna legjobb játékosa

 

Edzők:

Koós Károly, Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!