U8 - Vakáció Kupa Székesfehérvár!

Székesfehérváron zárta az első félévet a 2006-s korosztály. Rendkívűl sikeres szezonon vagyunk túl. Szerettünk volna szép sikerrel nyári szünetre menni és ezzel megkoronázni eddigi teljesítményünket. Titkos vágy volt a kupa győzelem, hiszen eddig még ez itt nem sikerült. 

Érkezésünk után derült ki, hogy kettő csapat nevezett ugyan, de elfelejtett megérkezni. így a résztvevő öt csapat körmérkőzéssel döntötte el a helyezéseket. Utána pedig az első három szintén körmérkőzéssel dönti el a bajnokság sorsát.

Résztvevő csapatok: Főnix Gold FC., Lurkó FC, Haladás VSE, Bene Ferenc LA, Sc. Hirös-Ép

Az első négy mérkőzésünkből, három győzelem és egy vereség után helyünk volt a legjobb háromban. Minden mérkőzésünkön keményen megkellett küzdeni a sikerért. Komoly párharcok, szép megoldások és taktikai csata jellemezte a tornát.

Nekünk az első mérkőzés balul  sikerült. Álmosan kezdtünk és az első öt percben kapott kettő gólos hátrányt már nem sikerült ledolgozni. Csak szépítésre futotta a Hali ellen.

Később viszont már nem találtunk legyőzőre.

4-1-s győzelem a Bene Ferenc LA. ellen, 3:0 -a Lurkó FC ellen, majd a Főnix elleni 3:0 a döntőbe repített bennünket.

Hármas döntőbeli ellenfeleink Szombathely két csapata, azaz a Hali és a Lurkó FC. A sorsolás nem volt kegyes hozzánk és szünet nélkül egymás után kellett lejátszanunk a kettő meccset.

A Hali ellen kezdtünk. Volt miért vissza vágnunk. Uraltuk a játékot és sok helyzetet dolgoztunk ki. A gólszerzés azonban nagyon nehezen jött össze.

Szerencsére sikerült betalálnunk és ez elég is volt a győzelemhez. 1:0 ide

Következett a Lurkó. Nekem ők erősebbnek tűntek, mint a Hali. Most is mi voltunk a kezdeményezőbbek, de jó ideig nem volt eredménye. Sőt, a tizedik perc tájékán jött nálunk a fáradság és a holtpont. Erős nyomás alatt kellett átvészelnünk ezeket a perceket. A vége előtt nem sokkal egy váratlan helyzetből betaláltunk és a hátralévő időben az eredmény már nem is változott.

1:0-s győzelmünk egyben azt is jelentette, hogy megnyetük a tornát. Teljesült a vágyunk és bevettük Székesfehérvárt is. Nem volt könnyű, nagyon megkellett dolgozni a sikerért, de megérte. Legalább is azt hittük, mert a díjazás méltatlan volt a torna színvonalához.. Azért az érem valamicskét kárpótolt, de a kupából nem kellett innunk.

Gratulálok a 2006-s korosztály 2014-s teljesítményéhez, szeptemberben folytatás. Addig is, a sok pihenés mellett, még több edzést, tábort és önfeledt játékot kívánok nektek!

 

A győztes csapat:

Jelen Bence, Kárpáti Ákos, Ruzsa Marcell, Kern Martin, Sallai Dániel, Fleig Áron, Szabó Bence, Krupa Zsolt, Battancs Dávid

Edző: Koós Károly

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!