U8 - Rendőr TE Torna!

A Rendőr TE meghívásának tettünk eleget Szegeden. Úgy terveztem, hogy erre a tornára azokkal a gyerekekkel utazom el, akik ilyen- olyan okok miatt nem tudtak velünk tartani Szlovákiába.

Sajnos, ezen a tervemen változtatnom kellett, így újra a Szlovákiában jól szereplő csapat indult útra. Kiegészült a keret Dömötör Zsoltival, aki 2007-s születésű fiú de példamutató edzésmunkája és tehetsége alapján egyre jobban beilleszkedett a 2006-s korcsoportba.

Indulás reggelén derült ki, hogy edző nélkül kénytelen elutazni a csapat. A betegség ledöntött a lábamról, így kénytelen voltam Sallai Zolit megkérni, hogy vegye át és vezesse a fiúkat.

Első mérkőzés az SZVSE ellen volt. A srácokon egész héten érződött a Szlovák torna utó hatása. Sokkal dinamikusabban, gyorsabban edzettek az eddig megszokottnál. Ez most éles meccsen is bebizonyosodott.

8:1-s győzelem jó hangulatot adott a továbbiakhoz.

Sc.Hirös-Ép - SZVSE 8:1

Második mérkőzés a Rendőr TE ellen következett. A győzelem itt is sikerült, de a játék már döcögött. A csapat erősségét jelzi, hogy gyengébb játék mellett is képesek győzni! Ez a jó csapat ismérve.

Sc.Hirös-Ép - Rendőr TE 2:0

Tisza Volán volt a következő ellenfél. A mérkőzés tétje az volt, ha győzünk döntőbe is kerültünk. A lebonyolítás alapján a csoport győztes játszik az 1-2 helyezésért.

Kénytelen voltak a szegedi srácok is meghajolni előttünk. Magabiztos győzelem és jó játék alapján kiérdemelte a csapat a döntőbe jutást.

Sc.Hirös-Ép - Tisza Volán 5:1

Döntőbe a Szeged 2011 Sándorfalva csapata került. Nem igazán ismertük az ellenfelünket, de féljenek ők tőlünk, mint mi tőlük. Ezt igazolta a mérkőzés is. A kupa győzelem nem forgott veszélybe. Így veretlenül sikerült begyűjteni az aranyérmet.

Sc.Hirös-Ép - Szeged 2011 Sándorfalva 4:0

A tornán rendkívül sok meglepetés, díjazás várta a győztes csapatot.

A gólkirály Sallai Dániel lett.

A legjobb mezőnyjátékos Kárpáti Ákos.

Legjobb Sc. Hirös-Ép-s játékos Dömötör Zsolt lett. Kiváló bemutatkozás Zsolti!

A többiek is megérdemlik a dicséretet.

Jelen Bence nagyon dinamikusan fejlődik és szép jövő előtt áll. Kapus poszton most is kiváló teljesítményt nyújtott.

Fleig Áron hétről hétre kimagasló teljesítmény nyújt az idősebbek között. Fontos az Áronnál, hogy nagyobb területet játszon be labda nélkül.

Hajnal Norbert egyre megbízhatóbb és kiegyensúlyozottabb játék közben. A futás teljesítményt, a játék olvasását kell fejleszteni.

Szabados Levente bátran játszik és ügyesen tudja a cseleket megcsinálni. Nála is fejleszteni kell a helyezkedést játék közben.

Szeretném megköszönni a szülői segítséget, hogy ebben a helyzetben is vállalták az utazás és a részvételt. Külön köszönöm Sallai Zolinak, hogy első szóra segítségemre sietett és kupa győzelemre vezette az Sc. Hirös-Ép csapatát!

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!