U8 - Orosháza Teremtorna sorozat

Az Orosházi meghívást szívesen fogadtuk, már rég nem szerepeltünk az Ország ezen régiójában. Jó volt ismeretlen csapatok ellen megmérkőzni, egy nagyon jól szervezett színvonalas tornán.

Tíz csapattal rendezték meg a tornát. A csoportban tizenöt perces mérkőzésekkel. A csoportelsők játszottak a döntőben, a csoportmásodikok a harmadik helyért és így tovább a helyosztók.  

 

Csoportmérkőzések:

 

OMTK-ULE 1913 „kék”           :       SC Hírös-ÉP, Kecskemét        0 - 1

SC Hírös-ÉP, Kecskemét       :       Gyulai Termál FC                     3 - 0

SC Hírös-ÉP, Kecskemét       :        SZEOL Szeged                        1 - 0

Atletico Arad                             :        SC Hírös-ÉP, Kecskemét       0 - 0

 

A csoportban szoros meccseket játszottunk. Azonban ezt csak magunknak köszönhettük. A befejezéseknél nem voltunk elég koncentráltak. Sokszor rossz megoldást választottunk. Ezért az utolsó mérkőzésen hiába voltunk sokkal jobbak ellenfelünknél a jobb gólarányunknak köszönhetően Ők kerültek be  a döntőbe. Azon a mérkőzésen is hiányzott az a "plusz" amivel el lehet dönteni egy mérkőzést. Sajnos a szerencs sem volt velünk négy kapufa és számtalan helyzet sem volt elég a győzelemhez. A legjobb mérkőzésünket játszottuk az Aradi csapat ellen,  ha a többi mérkőzésen is ilyan nagy lelkesedéssel, győzni akarással, jó megoldásokkal lépünk pályára akkor a továbbjutás meg lehetett volna.  

 

 

3. helyért: 

Rendőr TE Szeged                 :        SC Hírös-ÉP, Kecskemét         1 - 2

 

A helyosztókon már húsz perces mérkőzések voltak. Szenevedős mérkőzést játszottunk, amit magunknak tettünk nehézzé a kimaradt helyzetek miatt. Ellenfelünk egy pontos átlövésből megszerezte a vezetést. A kimaradt helyzetek és kapufák után egy szerencsés góllal sikerült egyenlítenünk. Egy okos meglátás után egy még jobb befejezéssel a mérkőzés vége felé a magunk javára fordítottuk az eredményt és sikerült megszerezni a vezetést.

 

  Egész nap mindenki nagyon jól játszott, hozta a saját tudását! Ez kiemelendő, dicsérendő amit a gyereknek többször elmondtunk. Azonban kell egy vagy több játékos a tornán aki a különbséget jelenti és ez ma hiányzott. Mint csapat és egyénileg is jók voltunk, de mégis valmi hiányzott.... Ez így a harmadik helyre volt elég vereség nélkül, egy kapott góllal.

 

A bronzérmes 2007-s csapat tagjai:

Lehotai Ákos, Nagy Dániel, Czumbil Mihály, Lörinc Marcell, Diószegi Kristóf, Gyenes Róbert, Gajdos Márk, Szűcs Szilárd

 

Torna válogatottja: Nagy Dániel

 

Edzők:

Pelikán István, Koós Károly,

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!