U8 - Mészöly FS téli torna!

Rangos tornára kaptunk meghívást. A színvonalra jellemző, hogy neves NB1-s klubbok is a nevezettek között voltak. 

Az MTK-MFS torna célja az volt, hogy közel azonos erősségű csapatok mérjék össze tudásukat. Ez teljes mértékben sikerült. Minimális különbség alakult ki a mérkőzéseken. Szinte bármelyik klub srácai megnyerhették volna a tornát. Így akár mi is!

 

A csoport:  Főnix Gold FC, Hirös-Ép, Rába ETO, Lurkó FS.- Szombathely

B csoport:MTK-MFS, Vasas KA, KÉSZ A. Szeged, VIDEOTON FC

 

Az erősebb csoportba kaptunk besorolást. Rába ETO ellen kezdtük meg a szereplésünket.

Ellenfelünk magasabb fokozatban közlekedett a pályán mint mi. Ezért a meccs elején csak ők kerültek helyzetbe. Szerencsére Jelen Bence parádézott. Aztán amikor kezdtük felvenni a kellő ritmust egy elkerülhető góllal hátrányba kerültünk. Ezt még megfejelték egy góllal, így egy jobb  csapattól kaptunk ki 2:0-ra.

SC. Hirös-Ép - Rába ETO 0:2

 

Második mérkőzés sem ígérkezett könnyebnek. A Lurkó FC Szombathelyről kiváló nevelő egyesület.

Azt gondolom, hogy a srácok megértették, hogy fontos a megfelelő hozzáállás és ehhez kell hozzátenni a bennük lévő tudást.

Jó játékkal sikerült meglepni ellenfelünket. Több 100%-s gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul.
 Ez megbosszulta magát és az 1:1-s végeredmény előre vetítette, hogy a továbbjutás már nem csak a mi kezünkben van.

SC. Hirös-Ép - Lurkó FC. 1-1


Jött a FŐNIX. Jól ismerjük őket. Időszerű lenne már őket elkapni. Ehhez most nem sok hiányzott. Úgy láttam, hogy egy kicsit taktikusabbak voltak a mieink, szinte csak a gól hiányzott a játékunkból. Aztán ahogy lenni szokott, dobtunk egy hibát ami végzetesnek bizonyult.  Így az 1:0-s vereség azt jelentette, hogy az alsóágon folytathattuk tovább.

SC. Hirös-Ép - Főnix Gold FC. 0-1

 

Ott a Kész Akadémia várt ránk.

Minden csapatrészben jobbak voltunk és a 4:1-s siker jót tett a megtépázott önbizalmunknak.


SC. Hirös-Ép - Kész Akadémia 4:1

 

A helyosztón újra a Főnix-el csaptunk össze. Ezen a mérkőzésen lehetőséget kapott mindenki a bizonyításra. Volt aki élt vele és volt aki nem. A 4:1-s vereség egyúttal azt jelentette, hogy ezen a tornán a hatodik helyezést sikerült kiharcolnunk.

SC. Hirös-Ép - Főnix Gold FC. 1-4

 

A torna végeredménye:

1. MTK- MFS, 2. Rába ETO, 3. Lurkó FS, 4. Vasas K.A., 5. Főnix Gold FC, 6. SC. Hirös-ÉP, 7. KÉSZ A. 8. Videoton FC.

 

Csapat tagjai:

Kapusok: Jelen Bence, Makádi Martin

Mezőnyjátékosok:

Kárpáti Ákos, Hajnal Norbert, Rúzsa Marcell, Sallai Dániel, Fleig Áron, Szabados Levente, Visinka Valentin, Battancs Dávid, Pintér Marcell

 

Edzői értékelés:

Az egész éves teljesítményért szeretnék gratulálni a 2006-s korosztálynak. Ezen a tornán is érezhettük, hogy mekkora a merítési lehetősége egy komoly hagyományokkal rendelkező NB1-s klubnak és mennyire nagy dolog hogy mi itt lehetünk közöttük.

Mégis azt kell mondanom, hogy nekünk, nektek srácok egyénileg is,  az edzéseken is 200 %-t kell nyújtanotok azért, hogy tudjuk a lépést tartani ezekkel a gyerekekkel. Azokban a klubbokban szinte havonta cserélődnek az arcok és jönnek a próbázok. Nálunk megvan a mag és az állandóság, ami lehet nagy előny és egyben hatalmas hátrány!

Ezért szeretném minden játékosomat arra biztatni, hogy minden reggel úgy kelljen fel, hogy focista szeretne lenni és ehhez minden nap tegyen hozzá valamit!

Addig is jó pihenést, sok ajándékot kívánok a Jézuskátol nektek!

Szeretném megköszönni az Egyesületünknek, Szülőknek a sok sok támogatást és a 2006-s korosztály nevében kívánunk Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Edző: Koós Károly

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!