U8 - II. Szilády RFC – Mini - Cel kupa

Szerettük volna megnézni a gyerekeket az egy évvel idősebbek között, ezért neveztünk a Kiskunhalasi 2006-os korosztály számára kiírt tornára.  A gyerekektől azt kértük, hogy a fizikai fölényt próbálják meg ellensúlyozni, bátran játszanak, önmaguk teljesítményére vagyunk kíváncsiak.

 

Csoportmérkőzések:

 

SC Hirös-ÉP – Szilády RFC B                                        0 - 4

SC Hirös-ÉP – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia        1 - 2

SC Hirös-ÉP – SZVSE - Rendőr TE Szeged 0 - 1

 SC Hirös-ÉP – Akasztói F                                              1 – 1

 

7. helyért :

SC Hirös-ÉP – Ufc Kecskemét                                      1 – 1       Büntetőkkel: 1 - 2

 

Már az első mérkőzéstől nagyon félénken játszottak a gyerekek. Így a hazai csapata ellen nem sok esélyünk volt. A következő mérkőzéseken már megszokták az egy évvel idősebbek ritmusát és fizikai fölényét. Látszódott, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet. Minden mérkőzésen volt esélyünk a pontszerzésre vagy akár a győzelemre is. Védekezésben amikor hibáztunk azt nagy százalékban kihasználta ellenfelünk. A támadásokat kevés mozgással próbáltuk megoldani, így a legtöbbször az egyéni akcióké volt a főszerep. Ehhez azonban az ellenfél mind fizikálisan mind kondícióban jónak bizonyult. Hiába jutottunk át az ellenfél védővonalán, mire a kapuhoz értünk, már újra zavarni tudott a védő. Ezért a befejezések nem sikerültek. A csoportban utolsó előttiek lettünk, így a 7. helyért az UFC-vel mérkőztünk meg. Ez a mérkőzés is lüktető volt, sok kimaradt helyzet jellemezte. A büntetőrúgásoknál, nem voltunk elég pontosak, a 8. helyen zártuk a tornát. 

 

A torna a célját elérte számunkra, látszott a gyerekeken, hogy nehezen alkalmazkodtak a nagyobbakhoz. Nagyon sok olyan hiányosságot láttunk, amelyek a 2007-es tornákon nem jöttek így felszínre. Amelyeken dolgozni fogunk a jövőben.     

  

Tornán résztvevő játékosok:

Zoboki Krisztián, Lehotai Ákos, Nagy Dániel, Gyenes Róbert, , Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Szűcs Szilárd, Seres Richárd, Dömötör Zsolt, Felig Áron

  

Edzők:

Koós Károly, Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!