U8 - Uttasy Dénes Emléktorna Eger

 Szerencsésebb napot fogtunk ki az időjárás tekintetében mint előző napon a 2008-as korosztály. Eső helyett napsütés borította be a pályát, néha az ellenfelek mellett a meleggel is meg kellett küzdeni. A kisebb korosztály tornagyőzelme után, ma is bíztunk a hasonlóan jó folytatásban. A gyerekek nagy önbizalommal várták a mérkőzéseket a Kölyökligában elért első hely után, ma is bizonyítani szerettek volna. Ami fontos, hogy azt a jó edzésmunkát és hozzáállást kell folytatni ami eddig jellemezett Titeket. Csak úgy lehet megtartani és emelni ezt a szintet.

A rendezők lelkes munkája érezhető volt. A tornára meghívott egyesületek, a fogadtatás és a szervezésben is. Ezt a tornát hagyományteremtő szándékkal indították. A tervük az, hogy hagyományosan jó utánpótlással rendelkező egyesületeket hívjanak meg mint ahogy most is.

 

1. PÁLYA: DOBÓ ISTVÁN CSOPORT

Egri Sportcentrum SE

DVTK

FTC

SZANDA FS SZOLNOK

MTK-MFS

ANGYALFÖLDI SI

 

2. PÁLYA:GÁRDONYI GÉZA CSOPORT

GYÖNGYÖS AK

IKARUS BSE

VASAS

Egri Sportcentrum SE II

JÁSZBERÉNYI FC

SC HÍRÖS ÉP KECSKEMÉT


Csoportmérkőzések:

JÁSZBERÉNYI FC - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 6

GYÖNGYÖS AK - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 3

VASAS - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 4

Egri Sportcentrum SE II.. - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 6

IKARUS BSE - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 6

 

A csoportmeccseken nagyon jó volt nézni, ahogy a gyerekek élvezettel vetik bele magukat a játékba. Emellett koncentráltak voltak és fegyelmezettek. Sok szép dolgot láttunk viszont az edzésen tanultakból. Sok helyzetet alakítottak, remek támadásokat építettek szép gólokat szereztek. A csoportban az első helyet szerezték meg 25-0-ás gólkülönbséggel. Minden mérkőzésen domináltak és az ellenfelekre nagy nyomást helyeztek.

 


Elődöntő:

ANGYALFÖLDI SI - SC HÍRÖS-ÉP 0 - 1

Remekül játszottak most is a gyerekek. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki, azonban nem tudták ezeket értékesíteni. Szűk egygólos győzelem lett a vége, azonban nem volt kérdéses a továbbjutás. Készülhettek a srácok a Fradi ellen. Aki hasonlóan mint a mi csapatunk nagyon jól játszott egész nap, magabiztosan jutottak Ők is be a döntőbe.


A szervezők érdekesebbé tették a tornát. Minden helyosztó mérkőzés után, oklevelet kapott mindkét csapat legjobb teljesítményt nyújtó játékosa.

Elődöntő játékosa SC Hirös-ÉP oklevél: Szűcs Szilárd

 


Döntő:

FTC - SC HÍRÖS-ÉP 2 – 1

Mindkét csapat remek formában játszott egész nap, így megérdemelték a döntőt. Nagyon izgalmasnak ígérkezett a mérkőzés.... 

Ezen a mérkőzésen többet hibáztak a srácok mint az egész tornán. Ellenfelünk pedig ezeket kegyetlenül ki is használta. Alig tért magához a csapata a kétgólos hátrányból. Azonban a mérkőzés felénél egy szép távoli lövéssel szépíteni tudunk. Ezután átvették a srácok az irányítást. Volt amikor tűzijátékot rendeztek az ellenfél kapuja előtt. Több kapufát rúgtunk és nagy helyzetekből sem volt hiány. Sajnos az egyenlítés sem ezúttal nem sikerült. Így a mai napon a dobogó második fokára állhattak fel a gyerekek Egy nagy iramú színvonalas mérkőzés után.

Döntő játékosa SC Hirös-ÉP oklevél: Dömötör Zsolt

 

A játék és az egész napos teljesítmény alapján is szép sikert ért el a csapat. Minden mérkőzésen remek egyéni teljesítmények voltak. Csapatként is egységesek voltak segítették egymást támadásban is és védekezésben is. A helyzetek kihasználása ma is hagyott kívánnivalót maga után. Pontosabban kell befejezni a támadásokat, nem lesz minden mérkőzésen ennyi helyzet. A labdával való gyors megindulás, cselekben is lehet tovább fejlődni. Remek nap volt ez mind a gyerekeknek mind a szülőknek. Sajnos a korosztály másik felének szervezett tornát az időjárás miatt lemondták, így Ők nem tudtak focizni a hétvégén. Szerencse, hogy a következő hetekben még lesznek rendezvények ahol mindenki tud majd játszani.

A szervezők már most jelezték jövőre is várnak minket, akár két csapattal is, látva mindkét korosztály játékát. Szeretnék még színvonalasabbá és szakmailag is még erősebbé tenni a tornát. Sok sikert kívánunk ezúton is Nekik!

 

Tornán szereplő játékosok: Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Fleigh Áron, Dömötör Zsolt, Nagy Dániel

 

Torna Gólkirály: Fleig Áron

 

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!