U8 -Dunaújváros

 A megérdemelt pihenés és az ünnepek után először léptek pályára U8-as korosztályunk játékosai. Január 9.-én Dunaújvárosban rendeztek tornát, neves csapatok részvételével.
A versenyen nyolc csapat vett részt, két négyes csoportba osztva. Mi a Gloriett SE, a Videoton és az MTK csapatával kerültünk egy csoportba.
Első mérkőzésünkön a budapesti Gloriett fiataljai ellen akklimatizálódhattunk. A gyerekeknek időre volt szükségük, hogy szokják a torna légkörét, nehezen rázódtunk bele a játékba. Nagy volt az öröm, amikor egy szép találattal ennek ellenére is sikerült megszereznünk a győzelmet. A második csoportmeccsen a kiváló csapatként működő, rendkívül ügyes fiúkból álló MTK volt az ellenfelünk. Két csodás góllal már kétgólos előnyre is szert tett kis csapatunk, a jól hajrázó MTK azonban megfordította az állást. Javításra a szintén nagy múltú Videoton legényei ellen volt lehetőség. A mérkőzésen egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találnia, ami számunkra az elődöntőben való részvételt jelentette.
A döntőbe kerülésért a székesfehérvári Főnix csapatával mérkőztünk. Ellenfelünk nagy lelkesedéssel játszotta végig a mérkőzést, míg részünkről több gólhelyzet is kimaradt. Egygólos sikerünk a döntőben való részvételt eredményezte.
A fináléban ismét a torna kiemelkedő csapata, a fővárosi MTK fiataljai nehezítették meg a dolgunkat. A mérkőzés előtt minden játékost név szerint szólítottak a pályára, szívderítő látvány volt a sok mosolygó gyermek.Sajnos a lelkes játék ezúttal nem párosult eredményességgel,ellenfelünk végig fölényben játszva, csodás gólokat szerezve nyerte meg a tornát. 
Összességében jó erőfelmérő volt ez a nap, remek együttesek ellen léphettek pályára a gyerekek és egy újabb érmet is eltehettek a gyűjteményükbe. 
 
Eredmények:
Gloriett- Hirös ÉP 0-1
MTK- Hirös ÉP 3-2
Videoton-Hirös ÉP 0-0
Főnix-Hirös ÉP 0-1
MTK- Hirös ÉP 5-0
 
A csapat tagjai:
Korpácsi Máté, Metler Ádám, Nagy Ákos, Fegyvári Kristóf, Tóth Viktor, Hajnal Viktor, Gajdos Márk, Szabó Roland, Keresztes Zoltán, Kiss László
 
Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!