U8 A KTE kupán szerepelt a 2004-es korosztály

.
Kecskeméten a Messzi István sportcsarnokban rendezték meg az első KTE téli teremtornát. Nyolc csapat kezdte el a napot. Mi a KTE Farkasok, Tisza Volán és a Kiskunhalas csapataival kerültünk egy csoportba.

Az első mérkőzés a KTE ellen volt. Mivel kettő csapatot indított a rendező klub, így az erőviszonyok is kiegyenlítődtek. Ezen a meccsen 3-0 -ra sierült győzni.

A következő derbi a Szegeddel volt. Sajnos nem sikerült a jó fornát tovább vinni és 1-0-ás vereség lett.

A csoport utolsó mérkőzése előtt még minden nyitott volt. Győzelem esetén a felső ágra kerültünk volna. A Kiskunhalas csapata is hasonló helyzetben volt mint mi. Egy tipikus döntetlen szagú meccsen az utolsó pillanatban szerzett góllal az ellenfelünk győzött.

 

Az alsóágon a Ferencváros csapata várt bennünket. Nem kell bemutatni milyen érzés a gyerekeknek egy ilyen neves klub ellen játszani. Nagyon ügyesen és jól játszottunk és a Fradi is csak egy apró góllal nyert ellenünk.

A 7-8 helyezésért a csoportbeli KTE Farkasokkal meccseltünk megint. Ellenük újra érezhettük a győzelem ízzét és így a hetedik helyen zártuk az egész napos tornát.

 

A csapat tagjai: Csillag Márk, Gajdos Máté, Mádai Botond, Oltyán Máté, Túri Szabolcs, Medveczki Jenő, Palatinus Zalán, Rimóczi Norbert, Szakács Kálmán

 

Edző: Hájer Sándor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!