U8 - Őszi kupa Őrbottyán

Tíz csapatos tornán szerepelt a 2007-es csapat a nemzeti ünnepen. Felkészülés következő állomásán, mindenkinek remek játéklehetőséget biztosított az Őrbottyáni torna. A csípős hideg és a szemerkélő eső ellenére jól teljesítettek a gyerekek.

  

Csoportmeccsek:

 

SC Hírös-ÉP – Testvériség II.         3: 0

A torna nehezen indult, lassan vette fel a ritmust a csapat. Azonban a csereként beszálló srácok remek teljesítménnyel rukkoltak elő és eldöntötték a meccset a javunkra!

 

 

SC Hírös-ÉP – Mészöly FS             6 : 0

A csapatok közötti különbség az eredményben is látszódott. Jól teljesítve, magabiztosan győzelem született.

 

 

SC Hírös-ÉP – Vác II.        4 : 0

A Váci II. csapatot, simán legyűrték a srácok. Jobb helyzetkihasználással nagyobb arányú is lehetett volna a siker.  

 

 

SC Hírös-ÉP – Veresegyháza         2 : 0 

A csoport elsőségért kellett megküzdeni a mozgékony, gyors erőkből álló Veresegyháza ellen. Eddig hasonlóan hozzánk, minden mérkőzésüket megnyerték. Izgalmas csata alakult ki. Mi birtokoltuk többet a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki. Ellenfelünk a gyors játékosokat kihasználva inkább a kontrákra rendezkedett be. Próbálták a gyerekek a kapujuk elé szorítani az ellenfelet, ez sokszor sikerült is. Meg is szereztük a vezetést. Labdaszerzés esetén, ellenfelünk nagyon veszélyes gyors ellentámadásokat vezetett, amelyeket sikerült hatástalanítanunk. A második találatunk pedig bebiztosította a győzelmet számunkra.

 

 

SC Hírös-ÉP – Erdőkertes              3 : 0 

Az eddigi szép eredményt meg akarták tartani a gyerekek, 100%-os teljesítménnyel az első helyen akartak végezni a csoportban. Ezzel a hozzáállással is mentek fel a pályára és folyamatos támadójátékkal gyorsan el is döntötték a három pont sorsát.

 

Jöhetett a döntő a másik csoport első helyezettje ellen.

 

 

Döntő:

SC Hírös-ÉP – Vác I.          0 : 2

 Jó erőkből álló Vác első csapata ellen kellett megküzdeni a kupáért. Ellenfelünket jól ismertük a Kölyökliga küzdelmeiből. Izgalmas összecsapást hozott a találkozó. Jó és kemény védekezés miatt, minden labdáért meg kellett küzdeni. Ennek ellenére mindkét csapatnak megvoltak a gólhelyzetei, amiket nem tudtak gólra váltani. Sajnos nem sikerült gólra váltani az adódó lehetőségeket. A mérkőzés vége előtt két perccel amikor már mindenki azt hitte, hogy büntetők következnek a Vác egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést. Ekkor már minket csak a lelkesedés tudott volna visszahozni a mérkőzésbe. Azonban ebből inkább kapkodás lett, ezt ellenfelünk még egy góllal büntette a mérkőzés végén. Nagy csatában maradunk alul, kicsit pontosabb befejezésekkel máshogy is alakulhatott volna a döntő.           

 

Összességében remek teljesítményt nyújtottak a srácok. Azonban látszottak a hiányosságok amiken a jövőben dolgozni kell, például: a helyzetkihasználás, a játék gyorsaságának növelése a cselek alkalmazása. A fő cél a játéklehetőség biztosítása volt mindenki számára, amit sikerült is elérni. A második hely ez mellé már csak ráadás volt.     

 

A csapat tagjai: Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Lőrincz Marcell, Nagy Dániel, Zoboki Krisztián Spencer, Diószegi Kristóf, Gajdos Márk

 

A Torna gólkirálya: Dömötör Zsolt

 

Gratulálunk a szép eredményhez és a különdíjhoz!

 

Edzők:   Pelikán István, Koós Károly

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!