U7 - Vakáció Kupa Székesfehérvár!

Székesfehérváron zárta az első félévet a 2007-s korosztály is. Rendkívűl sikeres szezonon vagyunk túl. Szerettünk volna  egy szép sikerrel nyári szünetre menni és ezzel megkoronázni eddigi teljesítményünket. Titkos vágy volt a kupa győzelem, hiszen eddig még ez itt nem sikerült. 

A tornára hat csapat adta le a nevezését. A tegnapi nap után ma is körmérkőzéssel dőltek el a helyezések.

Résztvevő csapatok: Főnix Gold FC., Szilády RFC, Haladás VSE, Bene Ferenc LA, Sc. Hirös-Ép, Sződ SE


A tornáról betegség és iskolai elfoglaltság miatt hiányzott Nagy Dani és Fleig Áron. Azok a srácok akik részt vettek ezen a kupán bebizonyították, hogy remek hozzáállással, hittel és akarattal legalább olyan teljesítményre képesek, mint akik most nem tudtak játszani. Dani betegen is szurkolt a társainak, akik játékukkal vigasztalták.

Első mérkőzésünkön a Haladás VSE-vel találtunk szemben magunkat. Kemény meccsen arattunk egy gólos győzelmet. Szuper csapat a Haladás, de mi is. Játékunkon még érződött, hogy sokat utaztunk és a szabályok is szokatlanok voltak. Lényeg, hogy győztünk. 4:3 ide.

Következett a Sződ SE. Hasonló volt a koreográfia, küzdöttünk, hajtottunk, de a sok hiba és kihagyott helyzetek után megszenvedtünk az egy gólos sikerért. 1:0 ide.

Szilády RFC ellen folytattuk. Nem tudom mi volt az a mondat vagy valami más, de a fiúkban valami elindult, szerencsére jó irányba.

Lehengerlő stílus, játék és gólzuhatag. 10-1 ide. A Kiskunhalasiak nem tértek napirendre ez fölött.

Kis pihenő után Bene Ferenc LA várt ránk. Szimpatikus csapat a kaposvári legénység, de ez nem hatotta meg a srácokat. Ott folytatták ahol az előbb abba hagyták. Különösen Gyenes Robi volt elemében. Percenként gyártotta a gólokat. Kénytelen voltam már lecserélni, ne hogy jól lakjon.

10:0 lett a végeredmény.

Az utolsó meccs a házigazdák ellen következett. Erős csapat, akinek van stílusa, elképzelése a játékról.

Tartottunk a mérkőzéstől, de nem ijedtünk meg. Tiszteltük őket és ez fontos. Viszont ezen a napon nem volt ellenfelünk. Czumbil Misi vezérletével a játék felépítése és a védekezés is kiválóan működött. A Dömötör Zsoltiék pedig kiválóan szűrték az ellenfél előre töréseit. A megszerzett labádkból pedig szépen és eredményesen is játszottak. Az 5:0-s siker azt jelentette, hogy 100% teljesítménnyel, 30 rúgott és 4 kapott góllal "Csak a Hirös-Ép" lehetett a kupa győztes.

Büszke edzőként éltem meg ezt a hétvégét. Mind a 2006 és a 2007-s korosztály maximális teljesítményt nyújtott. Ezt nem az aranyérmek mondatják velem. A torna színvonala, a mutatott játék és az egyéni teljesítmények.

Maradva a 2007-s korosztálynál, nem volt gyenge teljesítmény. Mindenki tudott hozzá tenni a csapat játékához, eredményéhez. Átlag feletti teljesítmények is voltak. E nélkül nem lett volna meg siker.

Czumbil Misi, Dömötör Zsolti és Gyenes Robi a hátán vitte a csapatot. Misi parádés teljesítménye különdíjat érdemelt volna. Robi hihetetlenül érezte a kaput. Szinte minden szögből szerzett gólt. Zsolti remekül védekezett mint első labdaszerzőnk és utána még ereje is maradt a lövésre, passzra, gólokra.

Diószegi Kristóf végre lazán, felszabadultan focizott. Szép szülinapot ünnepelhetett. Bejöttek a cselei, lövéseiben volt erő és a védekezése is rendben volt.

Öröm volt látni Lehotai Ákos és Seres Ricsi átalakulását és eredményességét. A kezdeti megilletődöttséget felváltotta a határozott, felszabadult játék. Ákosnál értelmet nyert a bal láb használata, míg Ricsi az összjátékban lépett előre.

Végül, de nem utolsó sorban Gajdos Márk mint legfiatalabb játékosunk teljesítménye is dicséretet érdemel. Lehet, hogy most nem volt olyan látványos a játéka, mint amit megszoktunk tőle, de biztos pontja volt a kezdősornak. Védekezése hasznos és önfeláldozó volt, talán a támadásban maradt el a tőle megszokottól.

Dani pedig mint leglelkesebb szurkoló és csapattag érdemelte meg az aranyérmet.

A győztes csapat:

Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Dömötör Zsolt, Seres Richárd, Gajdos Márk, Nagy Dániel,

Edző: Koós Károly

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!