U7 - VI. Kikelet kupa Szeged!

A hétvégén a 2007-s korosztály Szegeden járt a Kikelet kupán. Tisza-Volán rendezésében került lebonyolításra, kilenc csapat részvételével.

A csoprtunkat magabiztosan megnyertük. Nagyarányú győzelmeket értünk el a Tisza-Volán piros és kék csapata ellen és a Békéscsaba UFC "B" fiai ellen is. Három mérkőzésen húsz gólt rúgtunk és legalábbb ennyi helyzetet ki is hagytunk. Ezek a mérkőzések csak részben segítették az előre lépésünket.
Ezzel a csoportunkat megnyerve a legjobb négy közé jutottunk.

Döntőbe jutásért a Kalocsai Méhecskék SE srácai vártak ránk. Nagyszerűen kezdtünk ellenük és a meccset már a mérkőzés elején eldöntöttük. Ami viszont már akkor is érzékelhető volt, az a gyenge védekezés. Csak ekkor még nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget  ennek a problémának. Egyénileg és csapatként sem voltunk hatékonyak. Elveszítettük a labdáért folytatott párharcokat és nagyon távol helyezkedtünk egymástól. Mégis akkor miért győztünk? Az előre játékunk kreatív volt és ebből szép gólokat tudtunk rúgni.

A döntőbe Békéscsaba A csapata került. Nagyon jól megszervezte az edző kolléga a csapata védekezését. Három játékosa folyamatosan a saját védőzónájába zárt vissza és türelmesen vártak bennünket. Mi pedig mentünk előre becsülettel, de ezen a találkozón semmi sem jött össze. Minden hibánkat kihasznált a Békéscsaba és nagyarányú győzelmük megérdemelt volt ellenünk.

Szépen csillog az ezüst érem is, de némi hiányérzetem azért van. Legfőképpen amiatt, hogy kevés olyan mérkőzést tudtunk játszani ahol igazán próbára tettek volna bennünket. Csak a Békéscsaba ellen volt igazi küzdelem. Ott előjöttek a hibáink és szokatlan volt a srácoknak a kemény, parázs küzdelem. Igazi pánik hangulat alakult ki közöttünk és talán egy picit korán bele is törődtünk a vereségbe.

Az ezüstérmes csapat tagjai:

Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt, Gyenes Róbert, Hajnal Norbert, Fleig Áron, Lehotai Ákos, Nagy Dániel, Seres Richárd 

A torna legjobb játékosa: Fleig Áron lett.

A torna végeredménye:

1. Békéscsabai UFC 2. Sc. Hirös-Ép 3. Tisza-Volán Kék 4. Kalocsai Méhecskék SE 5. Békéscsaba UFC B 6. SZEAC 7. Tisza Volán Piros 8. Rendőr TE

 

A képen a "fanatikus" szurkolók együtt ünnepeltek a csapattal.

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!