U7 - V. Abony KID kupa

Az Abonyi tornára az egyesület minden korosztálya leadta nevezését. Az U7-s korosztályban tizenkettő csapat küzdött meg az első helyért az egész napos hőségben.

A szervező kérésére kettő csapattal neveztünk és próbáltunk minél jobb eredményt elérni. A jól sikerült Hirös torna után nem változtattunk a csapatok összeállításán. Ez most is bevált.

A srácok nagyon komolyan vették a mérkőzéseket, pedig nyafoghattak volna. Rekord melegben kellett hétszer pályára lépniük. Az ellenfeleiket szépen sorban mind a kettő csapat legyőzte. Csak ízelítőnek: Szanda FS. Békéscsabai UFC, Szolnoki MÁV, UFC Kecskemét, Lurkó FS.

Így újra a döntőbe masírozott mind a kettő csapat. A kupagyőzelemért óriási meccset játszottak a fiúk. Csak az utolsó pillantokban dőlt el a párharc. Ezen a tornán is kettő éremmel térhettek haza a srácok.

Az aranyos-ezüstös csapat:

Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Czumbil Mihály, Diószegi Csaba, Dömötör Zsolt, Lehotai Ákos, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Seres Richard, Nagy Dániel

A torna válogatottjába négyen is bekerültek:

Gajdos Márk, Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Nagy Dániel

Edzők: Koós Károly, Gyenes Tamás

Gratulálok minden játékosomnak, mert második tornán szerepelt sikeresen a csapat. Külön öröm számomra, hogy kettő csapatra bontva is tudunk minőséget produkálni. Ez a fiúk érdeme, mert hasonló szinten van mindenki a csapatból. Jó érzés volt begyűjteni a sok- sok gratulációt, elismerést.

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!