U7 UFC torna második hely

Szombaton 6 csapat részvételével az UFC rendezte meg az Arany János Iskola műfűves pályáján tornáját. Két 3-as csoportba osztották a csapatokat. Mi a KTE "A" és az UFC "B"-vel kerültünk egy csoportba. Az első mérkőzésen nagyon megilletődötten játszottunk és ki is kaptunk 3:0-ra a KTE "A"-tól. Ahhoz hogy a felső háromba kerüljünk az UFC "B"-t 5 góllal kellett hogy megverjük. Ez sikerült is (6:1).
Az 1-3 helyért a Kiskunfélegyháza és a KTE "A"-val kellett játszanunk. Az első mérkőzésen a Kiskunfélegyházát legyőztük 2:1-re. Következett a KTE. Összesem lehet hasonltani az első mérkőzéssel. Nagyon jól játszott a csapat. Szalay Gábor góljával hamar vezetést szereztünk , sőt még nővelhettük volna ha nem hagyjuk ki a bűntetőt. (3 korner félpálya üres kapu). A vége előtt 1 percel Járó Kristófnak volt nagy helyzete, de sajnos mellé lőtt. 10 másodpercel a vége előtt a játékvezető kornert itélt ellenünk (szerintünk jogosulatlanul) és így meglett a 3. Az ellenfél nem híbázott és így 1:1 lett a vége.Középkezdésre már nem volt idő.Az utolsó mérkőzésen a KTE 3 góllal megverte a Félegyházát és így jobb gólaránnyal övek lett a Kupa. Összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel.
 
 
Csapatunk tagjai: Bodor Bertold,Herczeg Gerő, Járó Kristóf,Palatinusz Zalán,Rimóczi Hédi, Rimóczi Norbert, Sallai Dániel, Szalay Gábor.

Edző: Hájer SándorMegosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!