U7 Torna győzelem Gödöllőn!

A 2006-s korosztály Gödöllőn járt a Football Factor és Aquaworld kupán. A február másodikára meghírdetett tornára 15 csapat adta le a jelentkezését. A szervezők egyedi lebonyolítást választottak. A csapatokat három csoportba osztották és mindenki lejátszotta a mérkőzéseit. Utána viszont már nem volt folytatás. A csoporton belüli helyezés egyben a végső helyezését is adta a csapatnak. Így három győztese lett a napnak, mert csak a csoport elsők kaptak kupát. Többiek éremben részesültek.

Harmadik délutáni csoportba kerültünk a Mészöly FS, Viadukt SE, Ikarus BSE, és a Gödöllő társaságába.

Első meccsünket a Mészöly FS ellen játszottuk. Decemberben találkoztunk velük egy tornán és akkor döntetlen lett az erdemény. Most győztünk, de ami még örömtelibb, hogy magabiztos, okos játékkal, végig vezetve nyertük meg a találkozót.

Második ellenfelünk a házigazdák csapata volt. Ők gyengébb játékerőt képviseltek. Biztos győzelmet arattunk ellenük.

Harmadik meccsen  az Ikarus várt ránk. Szó szerint átrobogott rajtunk. Csúnya vereség lett a vége. Igaz a mérkőzés elejét mi irányítottuk és szinte kihagyhatatlan helyzeteink voltak. Sajnos, ellenfelünk büntetett. Egyéni hibákból mattoltak bennünket.

Utolsó meccsünk előtt érdemes volt számolgatni. Ellenfeleink is hibáztak. Ezért győzelem esetén miénk a trófea. A srácok motiváltan és sikerre éhesen léptek pályára.

A biatorbágyi ellenfelünk is ügyes csapat volt. Nehéz meccsen, egy gólos győzelmet értünk el. 

A kupát ezzel mi nyertük meg!

Végeredmény:

1. Sc. Hirös-Ép

2. Ikarus BSE

3. Mészöly FS.

4. Viadukt SE

5. Gödöllői SK.

 

A csapat tagjai: Jelen Bence, Sallai Dániel, Ruzsa Marci, Visinka Valentin, Pintér Marci, Szabados Levente, Kárpáti Ákos, Hajnal Norbi

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

 

V

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!