U7 Torna győzelem az I. TSE kupán!

Jászberényben első alkalommal került megrendezésre a TSE kupa. A most alakuló Tehetségek Egyesület hagyományteremtő szándékkal invitálta meg a résztvevő csapatokat.
Az U7-s korosztályban nyolc csapat jelezte reggel, hogy igény tart az első helyért járó trófeára. 
Mi az első meccsünket a Hatvan ellen  játszottuk. Az egyszer 12 perces mérkőzésen olyan lendülettel kezdtük meg a szereplésünket, ami ellenfeleinket is óvatosságra intette. Szép gólokkal, remek egyéni teljesítményekkel magabiztos 5:0-s győzelem lett a vége.
Második ellenfelünk Jászárokszállás volt. Ők szemre is kisebbek voltak nálunk és ez a pályán nagyon érezhető volt. Szinte a támadás lehetőségéig el sem jutottak. Esélyeshez méltóan nagyarányú önbizalom növelő győzelem 12:1 a kezdő cipőben járó srácok ellen.
Harmadik mérkőzésünk azt döntötte el, hogy csoportelsőként esetleg a döntőbe is juthatunk. A helyi fiúk ellen nem volt könnyű dolgunk, mert az utolsó játékosuk minden támadásunkat meghiúsított. Itt is mi vezettünk több ígéretes akciót, de a győztes találat csak nagyon nehezen született meg a számunkra. 1:0 a JSE ellen.
 
Ezzel elsőként jutottunk a döntőbe. Ellenfelünk a BVSC lett a másik ágról. Tudni kell róluk, hogy régi, nagymúltú egyesület Budapestről. A sanyarú évek után örömteli,hogy vannak akik próbálják újra éleszteni ezt a klubbot.
Izgalmasan indult a döntő. Alig kezdődött el a meccs és már is a hálónkban táncolt a labda. Szerencsére gyorsan sikerült egalizálni az eredményt.
Próbáltunk továbbra is támadásban maradni, de ügyesek voltak a BVSC-s fiúk is. Így mind a két kapu előtt adódtak bőven lehetőségek. Aztán egy egyéni hiba miatt újból ellenfelünknél volt az előny. A mai napon viszont nem volt vesztes helyzet és nagy hajrába kezdtünk.  Meg is lett az eredménye. Jelen Bence hősies védő munkája és Ruzsa Marci labdaszerzéseiből rúgott góljai kupa győzelemig repítették a csapatot.
Ruzsa Marci teljesítményéért megérdemelten lett a torna legjobb játékosa!
Természetesen a többi fiú is kitett magáért. Hiszen Pintér Marci cselei és góljai dicséretet érdemelnek, Kárpáti Ákos és Hajnal Norbi élete első tornáján ügyesen és bátran segítette az új csapatát. 
 
A szép siker után jár a nagy gratuláció a fiúknak!
 
 
Csapatunk tagjai: Jelen Bence, Ruzsa Marcell, Pintér Marcell, Kárpáti Ákos, Hajnal Norbert

Edző: Koós Károly, Pelikán IstvánMegosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!