U7 - Törökszentmiklós Kupa

A 2008-as korcsoport két csapattal indult a Törökszentmiklóson rendezett Miklós kupán. Sajnos többen beteget jelentettek, így kisebb létszámmal tudtunk a tervezetthez képest részt venni. Azonban így azok a gyerekek akik részt vettek több időt tudtak a pályán tölteni, fejlődni, tapasztalatokat, szerezni. Meg is mutatta mindenki a jelenlegi tudását. Látszott ki miben erősebb és mi az amiben fejlődnie kell. 

 

Csoportmérkőzések:

 

SC Hírös-ÉP piros– Szarvasi FC 2 : 1

Egy nagyon gyors gyerekekből álló csapat ellen játszottunk. A kezdeti megilletődöttség után remek kis mérkőzést láthattak a szülők, szurkolók. Nagy csatában jó játékkal megnyertük a mérkőzést.   

 

SC Hírös-ÉP piros– Törökszentmiklósi FC "A" 1 : 3

Ellenfelünk fizikálisan erősebb volt. Azonban játékban felvettük velük a versenyt. Sajnos a helyzeteinket kihagytuk, pedig több ígéretes lehetőségünk volt. Egy egyes állásnál a végén egy büntetőből és egy oldalberúgásból eldöntötték a meccset. Kis odafigyeléssel meglehetett volna a döntetlen vagy akár a győzelem is.   

 

SC Hírös-ÉP piros– Lurkó Focimánia Futball Klub 0 : 0

Utolsó csoportmeccsen az addig két vereséget szenvedő Lurkóval játszottunk. Megpróbáltunk fölénybe kerülni. Azonban ellenfelünk annyira vissza húzódott a saját kapuja elé, hogy nem tudtunk mit kezdeni a befejezéseknél a betömörülő védelem ellen. Lassú játék folyt ellenfelünk alig hozta a labdát máris megszereztük. A gyerekek kapkodva fejezték be az akciókat. A lövéseinek elkerülték a kaput. Óriási fölényünkből és sok helyzetünkből nem sikerült megszereznünk az első gólt. Ez azt jelentette, hogy a csoport harmadik helyen végeztünk.    

 

5 helyért:

SC Hírös-ÉP piros – Túrkeve 4 : 0

 Remek játékkal, a helyzeteket jól kihasználva, magabiztosan nyerték a meccset a srácok. A befejezéseknél nyugodtabbak voltak nem kapkodtak, így megérdemelten lettek ötödikek.

 

Kis odafigyeléssel a befejezéseknél, nyugodtabb kivitelezéssel a legjobb négyben is be lehetett volna kerülni. Azonban a mezőnyben remek dolgokat mutattak a srácok. le lehetett szűrni ki miben erős és miben kell még fejlődnie.

 

SC Hírös-ÉP sárga – A Pilisi LK 9 : 0

Ellenfelünk nem vette fel a meccs ritmusát. Így gyorsan előnyre tettünk szert. Nem hagytuk Őket kibontakozni, letámadtunk és szép gólokat lőttünk.

 

SC Hírös-ÉP sárga - Túrkeve 6 : 1

 Remekül játszott ismét a csapat. Sok-sok cselt bemutatva, a kapu előtt önzetlenül játszva ismét magabiztos győzelem született.

 

SC Hírös-ÉP sárga – Szanda Focisuli SE 4 : 1

 A csoportelsőség volt a tét. Amelyik csapat győz az az első helyen végez. Ellenfelünk jól játszott sokáig szoros volt a mérkőzés. Azonban a jó labdakihozatalokkal és magabiztos játékunkkal sikerült a i javunkra fordítani a mérkőzést. Itt is jól játszottak a gyerekek. Nagyon sok párharcból győztessen jöttek ki, ez vezetett a sikerhez.

 

Elődöntő :

SC Hírös-ÉP sárga – Törökszentmiklósi FC "A" 4 : 0

 Ügyes haza csapat ellen kellet a döntőbejutásért megmérkőznünk. Ezt a mérkőzést is komolyan vették ma srácok, mindenki nagyon jó napot fogott ki, mert aki éppen a pályán volt remekül helyt állt. A hazai srácok csak néha jutottak el a kapunkig. Többnyire az Ő térfelükön folyt a játék. A befejezéseknél ismét remekül döntöttünk, ezzel magabiztosan robogtunk tovább a döntőbe.

 

Döntő:

SC Hírös-ÉP sárga -  Szanda Focisuli SE 5 : 0

A csoportmeccsen már megmérkőztünk a Szandaszőlősi csapattal. Akkor éreztük, hogy egy jó kis ellenféllel találkoztunk. Most azonban nem szabad még annyi esélyt sem adni mint a csoportmeccsen. Ezt a pályán hozták is a gyerekek. Helyzeteinket már az elején kihasználva, szép játékkal győzött a csapat és kapta meg a hatalmas kupát.

 

Összességében remek nap volt, mindkét csapatból mindenki nagyszerűen helyt állt. Nagyon sokszor küzdöttek meg a labdáért a gyerekek. A sok nyertes párharcból látszódott, hogy jó úton járunk. Sok-sok cselt sikeresen hajtottak végre. Remekül segítették egymást a labdaszerzéseknél és a támadásoknál is. 

 

A Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Szabó Roland, Keresztes Zoltán, Szőke Bendegúz, Tóth Viktor, Mózer Marcell, Erdős Rómeó, Mettler Ádám

 

Torna legjobb játékosa: Tóth Viktor 

 

Gratulálunk minden játékosnak :)

 

Edzők:  Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!