U7 Második helyezés!

A Tóth László Általános Iskola meghívásának tettünk eleget a 2006-2007-es születésű gyerekekkel. Az UFC társrendezőként hat csapatot hívott meg. A torna célja volt, hogy a gyermekekkel a sporton keresztül megismertesse az iskolát. Nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk, hogy egy sporttagozatos általános iskolai osztályt szeretnének indítani.
 
A kupa is egyedi lebonyolításban zajlott. Egy csapat egyszerre kettő pályán játszott. Lehetőség volt mérkőzésen belül sor cserére, de akár pálya cserére is.
Ez nem kis bonyodalmat okozott, hiszen a csapatomból több fiúnak ez volt az első megméretettése. Így összesítésben az első és a második meccsünket is megnyertük. Előbb a Hosszú utcai óvoda, utóbb a Tóth László első osztályosai ellen.
Ezzel a csoportot megnyerve a döntőbe jutottunk.
A kupa győzelemért a KTE korosztályos csapata volt az ellenfelünk. A mérkőzés nem úgy indult, ahogy elterveztük. Ellenfelünk mind a kettő pályán gyorsan több gólos előnyhöz jutott. Mi próbáltunk  szépíteni, de csak helyzeteket sikerült kialakítani. Ez szinte végig jellemző volt a döntőre, így a vége sima vereség lett.
Szeretném megjegyezni, hogy a csapatunkból több 2007-es születésű fiú vett részt ezen a tornán. Remekül megállták a helyüket még a 2005-ös születésű iskolás UFC-s fiúk ellen is.
 
Gratulálunk a tornán szereplő srácoknak.
 
A csapat névsora:
 
Aczél Szabó Csongor, Dömötör Zsolt, Csősz Martin, Diószegi Kristóf, Hajnal Norbert, Fleig Áron, Kása Botond, Horváth Levente, Lehotai Ákos, Szabados Levente, Csaba Máté, Gál Tamás,  
 
Edzők: Koós Károly, Pelikán István 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!