U7 I. Szilády RFC - Kis Italia Kupa!

Első alkalommal vettünk részt Kiskunhalason. A torna érdekessége volt, hogy fedett műfüves pályán rendezték meg a viadalt. A szervezők egy plusz programmal kedveskedtek a gyerekeknek. Falmászás lehetőségét biztosították a csapatoknak. Az ötlet remek. Igazán látványos és ezáltal népszerű program kerekedett ki belőle.

A tornára kilenc csapat nevezett. Mi a KHTK ellen kezdtünk volna. Sajnos ellenfelünk nem érkezett meg. Ezért a Szilády RFC ketté választotta a csapatát. Mi gólokkal viszonoztuk önzetlenségüket. 12:0 lett a végeredmény a Szilády RFC I. és a II. ellen is.

Hármas döntőben Szilády RFC III. jött a változatosság kedvéért. Ők képviselték a legerősebb játékerőt. Az eredmény viszonylag szoros lett, 4-2 javunkra. A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt a sikerünk.

Másik ellenfelünk az UFC csapata, akik szintén Kecskemétről érkeztek.

Jól ismerjük őket. Talán ezért egy picit kényelmesen kezdtük el a meccset. A kapott gól után felpörgettük a játékot és az 5-1-s siker a kupa győzelmet is jelentette egyben.

A torna győzelem mellett Sallai Dani a torna válogatottjába is bekerült. Érett játékával, fontos góljaival fazont adott a csapatnak. Rajta kívül még négyen képviselték a klubbot.

Jelen Bence csupaszív, harcos megoldásaival zavarba hozta az ellenfeleket.

Ruzsa Marci ügyesen használta ki, hogy mind a kettő lábára bátran cselezhet. Sok gólt szerzett ezekből.

Pintér Marci lendületes elfutásai váratlanul érte a vele szemben helyezkedő  védőket.

Sikeresen cselezett és ezekből fontos gólokat szerzett Fleig Áron is.

Gratulálunk  a meggyőző sikerhez. Reméljük, töretlen marad a fejlődésük a fiúknak.

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!