U7 - Hortobágyi Ferenc Emléktorna Székesfehérvár

Február 21-én, Székesfehérváron vettünk részt az először megrendezett Hortobágyi Ferenc Emléktornán a 2009-es korosztállyal. A kupára velünk együtt 8 csapat adta le a nevezését és nagyon színvonalas mezőny gyűlt össze ezen a vasárnapi napon.

Résztvevő csapatok: Videoton „piros”, Videoton „fehér”, MTK, Paks, Lurkó, Sződ, UTE és Mi. 

A gyerekektől most is a szokásosat kértem, hogy bátran felszabadultan játszanak. Mutassák meg magukat, cselezzenek sokat, lőjenek gólokat és mosolyogjanak egész nap. Négy mini manóval vágtunk neki a tornának, mert az utolsó pillanatban Erdős Romi és Kis Csabi lebetegedtek. Így Csordás Zoli, Mácsik Ákos, Rafael Janó és egy új kis tehetség Juhász Bálint alkotta csapatunkat.

A kupán öt mérkőzés várt a srácokra. Az első mérkőzésen rögtön a későbbi győztessel, az MTK csapatával mérkőztünk meg. A srácok igen csak álmosan kezdték a játékot és sajnos már későn ébredtek, így az ellenfelünk kitömte a hálónkat. Magasabb hőfokon fociztak végig, és sajnos ez a végeredményen is meglátszódott.8-3 lett a végeredmény.

A második csoportmeccsünket a hazaiak fehér csapatával játszottuk. Ezen a meccsen már sokkal ügyesebben és bátrabban fociztak a gyerkőcök. Végig vezettünk is, de sajnos a lefújás előtt egy perccel gólt kaptunk egy kis figyelmetlenségből így meg kellett elégednünk az egy ponttal. 1-1

Harmadszorra Sződ csapata állt velünk szemben és győzelem esetén életben maradt a srácoknak a dobogó esélye. Ezt ők is jól tudták és végig odakoncentrálva, ügyes bátor játékkal lefocizták ellenfelüket és így a csoport második helyét szereztük meg. 4-1

A négy között a másik csoport első és második helyezettjével mérkőztünk meg. Elsőnek a Videoton „piros” csapata volt az ellenfél. Sajnos jobbak voltak, mint mi, ügyesebben és bátrabban játszottak, többet cseleztek és agresszívabbak voltak nálunk. Nem tudtuk a mai nap felvenni velük a versenyt így vereség lett a vége, de nem szomorkodhattunk, mert várt még ránk egy mérkőzés és még volt esélyünk a harmadik helyre.

Az utolsó mérkőzésen az UTE csapatával meccseztünk. Kiélezett, jó iramú kis összecsapás kerekedett a mérkőzésből. Volt itt is ott is helyzet, de mi szerencsére kettőt is berúgtunk. A végén megint akadt hátul egy kis figyelmetlenség, amit ellenfelünk ki is használt, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Nyertünk 2-1 arányban.

És jött a számolgatás, amiből sajnos mi jöttünk ki rosszul. Rosszabb lett a gólkülönbségünk és ezzel a negyedik helyen végeztünk. Úgy gondolom azonban, hogy egy ilyen színvonalas tornán jó eredménynek számít és nincs okunk csüggedni. Gratulálok a csapatnak. Mindenki próbált mindent kiadni magából. Bálintnak pedig külön gratulálok, mert ez volt neki a Hirös-Ép színeiben az első tornája és nagyon ügyesen mozgott a pályán. Szép volt fiúk! Hajrá! További sok sikert J

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!