U7 - Gólszóró kupa Sülysáp

A sorsolás miatt a 2008-as gyerekeket is egy évvel idősebbek között neveztük. Így nagy feladat elő lettek állítva a gyerekek. Volt olyan kisfiú aki most szerepelt először tornán. A cél az volt, hogy mindenkinek azonos játéklehetőséget adjunk és próbáljuk felmérni a gyerekek jelenlegi tudását. 

 

Csoportmérkőzések:

 

SC Hírös-ÉP – Vác „piros” 3:8

Ellenfelünk nagy nyomás alá helyezett minket, a mérkőzés elejétől. A kezdő sor is alig tudta Velük tartani a lépést. Sokszor nem vigyáztunk a kapunkra, megfelelően. Azonban dicséret illeti a csapatot a szerzett gólokért. A most kezdő srácok megilletődötten léptek még pályára, amelyet a rutinos ellenfél kihasznált és magabiztosan nyert.

 

 

Darazsak SE – SC Hírös-ÉP 6:3

A kezdősor parádésan játszott 3:1-es vezetésnél cseréltünk. Az új fiúk a biztató jelek ellenére, nehezen tartották a tempót. Ellenfelünk megfordította a meccset.

 

 

Dabas – SC Hírös-ÉP 10:1

Az egyik legszervezettebb csapat ellen játszottunk. Látszott, hogy Ők a saját korosztályukban is kiemelkednek. Szinte minden hibánkat kihasználták. Próbáltunk támadásokat építeni és megnehezíteni a dolgukat, eredményben nem sok sikerrel. Azonban az ellenfél edzője gratulált, hogy nagyon ügyesek a gyerekek. Ez azért elárul valamit, ha nem az eredményt nézzük.

 

 

SC Hírös-ÉP – Szolnok 3:1

Jól kezdtük a találkozót. Megszereztük a vezetést és nagyszerűen játszottunk. Ellenfelünk sem adta fel, ezért végig izgalmasan alakult mérkőzés. Ezen az egy meccsen nem cseréltünk, hogy a kezdő sor is érezze a győzelem ízét, nagyot küzdöttek érte.   

 

 

9.hely:

SC Hírös-ÉP - Szt. Pál Akadémia 3-3 Büntetőkkel 2:1

Az utolsó helyosztó mérkőzésen a 9. helyért játszottunk. Most azonban a kezdő srácoknak szavaztunk bizalmat. A torna ezen szakaszára óriási fejlődésen mentek keresztül. Kezdtek felszabadulni és az edzésen mutatott teljesítményt hozni. Szereléseket, párharcokat, szép megoldásokat láthattunk a gyerekektől. Amíg bírták erővel fent is voltak a pályán. Ezután mindenki játszott a meccsen ami egy izgalmas gólgazdag döntetlent hozott. Így büntetőkkel döntöttük el a 9. hely sorsát. Ebben mi voltunk a jobbak és 2:1 arányban mi örülhettünk a mérkőzés végén.  

 

A csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Korpácsi Máté, Szabó Roland, Keresztesi Zoltán, Fegyvári Kristóf

 

 

Gratulálunk minden játékosnak! Akiknek nem ez az első tornája a jó játékért, akik átestek a tűzkeresztségen az első gólokért, cselekért! Csak így tovább egyre felszabadultabban!

 

Fényképek:

https://plus.google.com/u/0/photos/+AttilaSz%C5%91ke/albums/6051589629629094113

 

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!