U7 - Főnix-Gold Székesfehérvár

A 2008-as korcsoport számára nagy feladat következett. Egy igen erős tornára neveztünk. Ezen a tornán, remeklül lehetett látni, hol is tartanak a gyerekek. Kinek miben kell fejlődni és miben teljesít jól. A tícsapatos tornán 1x 17 percet játszhattak. 

 

Csoportmérkőzések:

 

SC Hírös-ÉP – Győri ETO 4 : 2

Nehezen melegetek bele a srácok a mérkőzésbe. Azonban a kezdeti megilletődöttség után. Remek játékkal győzték le a Győri fiúkat.

 

 

SC Hírös-ÉP – ASI Dinamo 10 : 0

Parádés játék, a kialakulóban lévő ASI Dinamo csapata ellen. Azonban a mérkőzés második felében már több helyzetet puskáztunk el a biztos vezetés tudatában.

 

 

SC Hírös-ÉP – Mészöly Focisuli 2 : 4

Remek erőkből álló Mészöly Focisulis gyerekekkel kellett megmérkőzni a három pontért. A srácok kicsit megilletődtek, ellenfelünk azonban nagyon tudatosan és gyorsan gondolkodva játszott. Ezt a stílust nem sikerült felvenni, így csak futottunk az eredmény után. Nem volt olyan nagy különbség a két csapat között mint azt a srácok érezték.

 

 

SC Hírös-ÉP - PMFC 10 : 4

A továbbjutás kérdéses  volt, győzelem esetén a legjobb négybe kerülnek a srácok. Ezt egy nagyszerű játékkal el is érték. A kezdeti nehézségek ellenére szép sikerrel érdemelték ki a  továbbjutást.

 

 

Elődöntő :

SC Hírös-ÉP – Bene F. LKA 6 : 2

Izgalmas, sokáig nyílt mérkőzésen győztek a gyerekek. Jó iramú meccsen sikerült bejutnia  döntőbe.

 

Döntő:

SC Hírös-ÉP -  Mészöly Focisuli 5 : 9

Sajnos a mérkőzést kezdő gyerekek, nem hittek a győzelemben. Akarat nélkül, fásultan játszottak. Ellenfelünk nagy lendülettel játszva, minden hibánkat kihasználva gólokat szerzet. Így szinte kilátástalan lett a helyzetünk öt perc után már 8-1 volt az eredmény. Ezután érkeztek a cserék, akik nagyszerű teljesítménnyel a maradék tizenkét percben 4:1 arányban győztek. Ez azonban csak a eredmény kozmetikázására volt elegendő.  

 

Sajnos a döntőben összeomlott az vár amit a gyerekek szépen felépítettek a nap folyamán. Ez nagy tanulság lehet mindenki számára, hogy nincs elveszett mérkőzés! Főleg úgy hogy az még el sem kezdődött. Összességében remek napot zártak a gyerekek. Mindenki nagyon sokat szerepelt, megmutatta hol is tart most. Sokaknak ez volt az első komolyabb tornája. Ami viszont a játékukon nem látszott meg. Egy erős mezőnyben állhattak fel a dobogó második fokára! Szép volt fiúk!

 

A Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Gajdos Márk, Szabó Roland, Keresztes Zoltán, Szőke Bendegúz, Tóth Viktor

 

Gratulálunk minden játékosnak :)

 

Edzők:  Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!