U7 Ötödik helyezettek lettünk!

Jászberényben az U-7 es korosztályban is kettő csapattal képviseltük a klubbot. Első tornájukra készültek a 2008-s fiúk, akik jelenleg egyesületünk legfiatalabb tagjai.

A 2007-s srácok pedig főszerepet kaptak, hiszen nekik kellett példát mutatni a fiatalabbaknak.  A számokban mért eredmény nem túl fényes, de egy kis szerencsével, több tudatosággal akár a döntőig is menetelhetett volna valamelyik csapatunk.

Mindenki próbálta a pályán a legtöbbet kihozni magából. Ez végül csak az alsóág megnyerésére volt elegendő.  Így az ötödik helyezést értük el. A mini manók pedig a hetedik helyen végeztek.

Természetesen voltak kiemelkedő teljesítmények és voltak halványabbak is.

Nagyszerűen játszott Lehotai Ákos , aki végig harcban volt a gólkirályi címért.

Jó volt látni Diószegi Kristóf bátor gólratörő játékát.

Nagy Dani egyre ügyesebben játszik és a cseleken túl a társait is tömi labdákkal.

Czumbil Misi is aktívan, nagy kedvvel játszott. Cselei rendre sikerültek, a lövései neki sem találtak utat a kapuba.

Fontos lesz megtanulni, hogy kell nyerni egy a kapuja elé behúzódó csapat ellen. Ha ez sikerül, sokkal többször leszünk mi a győztesek!

Seres Ricsi hozta erőszakos, kemény játékát. Egyedül próbált eljutni az ellenfél kapujáig és ez többször sikerült is. Talán csak a gól hiányzott a játékából.

Csősz Martin még mindíg várjuk tőle azt, hogy beálljon és akarjon győzni a többiekkel együtt. Úgy gondoljuk képes lenne rá!

A három 2008-s fiú, Makádi Ákos, Hajnal Viktor, Gajdos Márk bátran, ügyesen vették fel a küzdelmet a jóval erőssebb, tapasztaltabb ellenfelek ellen.

Csak így tovább srácok és tiétek lesz a jövő!

A kupán szereplő csapat:

Lehotai Ákos, Nagy Dániel, Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Seres Richard, Csősz Martin, Gajdos Márk, Makádi Martin, Hajnal Viktor.

 

Edző: Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!