U6 és U7 Bozsik program és Dechatlon kupa!

Egyesületünk kihasználta a gyermeknapot és focitornákra nevezte a srácokat. A gyerekek lelkesen fogadták az ötletet. Maximális hozzáállással, mindenki jelezte részvételi szándékát..

Korán kezdtük a napot. Bozsik programra a 2007-s csapat nevezett. Fél kilenckor mi játszottuk az első mérkőzést.

Érződött a korai kezdés, elég kényelmes, álmos focit játszottak a fiúk. Szerencsére az időjárás is a szebbik arcát mutatta és a csapat is. Beindult a gólgyártás és a győzelmi széria is. Mind a kettő csapatunk 3-3 győzelemmel zárta a Bozsik tornát. Ilyenre nem is emlékszem ezen a programon.

A győztesek: Dömötör Zsolt, Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Seres Richard, Lehotai Ákos, Csősz Martin

Meglepetésként érte a gyerekeket, hogy már indultunk is tovább. Egy csapat tegnap este visszalépett a Dechatlon tornáról és mi beugrottunk helyettük.

Így már három csapatot delegáltunk az eseményre. A torna színvonala és szakmai értéke a gyermeknapnak tökéletesen megfelelt. A fiúk pillanatok alatt alkalmazkodtak a szokatlan körülményekhez és csak a focival foglaloztak. Nagy lelkesedéssel küzdöttek és jó ideig mind a három csapatunknak volt esélye a legjobb négy közé kerülni. Végül ez a bravúr nem sikerült. A kupa megnyerése és a harmadik helyezés, igen. Ennél szebb eredményt csak azért nem érhettünk el, mert a srácok egymás ellen játszottak a döntőbe jutásért.

Harmadik csapatunk is remekült helytállt. Ők 2007-s születésű gyerekek voltak és három meccsel a lábukban érkeztek. A hatodik helyezésükért is nagy dícséret jár.

 

A kupa győztes csapat tagjai: Kárpáti Ákos, Jelen Bence, Pintér Marcell, Visinka Valentin, Gyenes Róbert.

 

Harmadik helyezett csapat tagjai: Sallai Dániel, Ruzsa Marcell, Fleig Áron, Piegel Áron, Szabados Levente, Hajnal Norbert.

 

A hatodik helyezett csapat tagjai: Dömötör Zsolt, Czumbil Mihály, Diószegi Kristóf, Seres Richard, Lehotai Ákos, Csősz Martin

 

Edzők: Koós Károly, Gyenes Tamás, Vellai Áron

2013.05.25

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!