U13-Kalotaszentkirályon vettünk részt a Tomordok kupán!

 

 

 

 Kalotaszentkirályon vettünk részt a Tomordok kupán. Már több éve jó kapcsolatot ápolunk a rendező egyesülettel így nem volt kétséges, hogy az elmúlt évek után idén is örömmel teszünk eleget a meghívásnak.

  Idén az U13-as futsal csapatunk korosztályának volt rendezve a torna így velük vettünk részt rajta. A 6 csapatos tornán a következő egyesületek vettek részt rajtunk kívül: szilágylompérti Ady Endre Általános Iskola, a Szeghalmi Utánpótlás Nevelő Egyesület, a kalotaszentkirályi Ady Endre Általános Iskola, a párkányi Ady Endre Alapiskola és a körösfői Kós Károly Általános Iskola. Ahogy az a felsorolásból is látszik szinte csak iskolai csapatok szerepeltek a tornán így egyértelmű esélyesként érkeztünk.  Ám fő célunk mégsem a torna győzelem volt, hanem, hogy minél többet legyenek ebben a felállásban együtt a gyereke és a kevés edzéslehetőség pótlása. Ehhez csak pluszként jött hozzá, hogy mind ezt csodálatos környezetben és társaságban valósíthattuk meg.

 A torna a következőképp zajlott le. A 6 csapat 2 csoportra volt osztva, csoport meccseken az dőlt el, hogy ki kivel játszik a 3-as döntőbe való jutásért.

 Az első mérkőzésünket Párkánnyal játszottuk, ezt a meccset igazából már előző este elkezdték a gyerekek mivel közös volt a szállásunk ellenfelünkkel. Az éjszakai akciók rányomták a bélyegét a játékunkra. Így egy harmat gyenge 1-1-vel hagytuk el a pályát.

 Második ellenfelünk a Körösfő csapata volt, akik ellen bebizonyítottuk, hogy jól is tudunk játszani, 7-0-ra nyertünk.

Az ebédből visszatérve a Szeghalommal néztünk szembe a döntőbe jutásért. Tovább jutásunk egy pillanatig sem volt kétséges 6-1, ám a mutatott játék hagyott kívánni valót maga után.

 A számunkra kicsit furcsa rendszer miatt végül a mi csoportunk játszotta a 3-as döntőt.

 Ezúttal is Párkány csapatával kezdtünk. Ismét szoros mérkőzés alakult belőle.  Csapatunk szervezetten és szépen játszott csak a gól nem akart jönni a második félidő végéig. Végül 1-0-ra győztünk.

 A torna záró mérkőzését Körösfővel játszottuk. Ez már igazi öröm foci volt sikerült kiszolgálni a közönséget is, 11-0-ra győztünk.

 Ezzel megnyertük a Tomordok kupát és még egy különdíjasunk is lett.

A győztes csapat tagjai: Terbe Botond, Váczi Levente, Ványi Zoltán, Deák Simon, Pandúr Dávid, Kelemen Arnold, Sallai Bence, Karazsia Zoltán és Kovács Richárd

Gólkirály: Sallai Bence

Edző: Kertész Balázs

Egyesület elnöke: Kertész Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!