U11 - XVIII. SC. HIRÖS-ÉP Tavaszi Torna!

A 2003-as korosztály az utolsó Hírös-ÉP-es hazai tornáján szerepelt. Ezért nagy izgalmakkal vágtak a gyerekek a tornába, amelyen tíz csapat vett részt.

 

 

 Csoportmérkőzések:

 

 

SC HÍRÖS-ÉP –  Abony KID SC.                     2 : 1

Nagy iramot diktáltunk, támadólag léptünk fel a középkezdéstől. Támadásainkat azonban pontatlanságok miatt nem tudtuk gólokkal befejezni. Ez majdnem megbosszulta magát, mert ellenfelünk néhány helyzetéből egyet be is lőtt. Azonban támadásainkat nem tudták levédekezni, ezért a labda általában az Ő kapujuk előtt volt. Sajnos a kapufák sem befelé pattantak ezen a mérkőzésen. Így az eredmény szoros volt a játék azonban nagyszerű, lehengerlő.    

 

SC HÍRÖS-ÉP - SZEOL SC  Tisza Volán Szeged     4 : 1

Ott folytattuk az első meccsen abbahagytuk. Támadás, szép egyéni vagy összjátékból felépítve. Sok helyzetünkből többet értékesítettünk,az előző meccsnél jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően. A győzelem is nagyobb arányú volt.  

 

SC HÍRÖS-ÉP – Szentmiklósi FS.                       7 : 2

Ismét kreatív játék, minden játékos hozta amit tud. Sőt még extra cseleket, megoldásokat is láthattunk. Néhány védelmi hiba is belefért az mérkőzésbe. Szépen belendültek a gyerekeke a játékba.  

 

SC HÍRÖS-ÉP – Jászberény FC              8 : 0

Ezen a napon nagyon elkapták a fonalat a gyerekek. Az utolsó csoportmeccsen is parádéztak sok támadás nagyon jó helyzetkihasználás, magabiztos győzelem lett a vége.

 

 Elődöntő:

SC HÍRÖS-ÉP – UFC                9 : 0

A négy között az UFC-vel kellett megmérkőznünk. Ők egy nagyon izgalmas gól gazdag mérkőzésen  harcolták ki a továbbjutást. Ezután a mérkőzés után azonnal játszottak velünk. A lendületüket gyorsan megtörtük és a fáradtság is nagyon látszott rajtuk. Ezen a meccsen is, ahogy a tornán nagyon kreatívan és szépen játszott mindenki.

 

Döntő: 

SC HÍRÖS-ÉP – KLC-KTE-SI                0 : 1

A döntőben a KTE ellen játszottunk, akiknek nehezen indult a torna és szoros mérkőzéseket vívtak a döntőig. A mérkőzés számunkra úgy kezdődött mint a  többi. Azonban a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni. Ellenfelünk zártan védekezett és labdaszerzés esetén azonnal a támadóharmadukba jutatta a labdát. Ezzel akadtak Nekik is lehetőségeik. Sajnos az átütő erő hiányzott belőlünk, a szerencse sem mellénk állt. Nem tudtunk betalálni. Ez kezdte görcsössé tenni a gyerekeket. Aminek sajnos az lett az eredménye, hogy ellenfelünk egyre jobban felbátorodott elhitték, hogy van keresnivalójuk. Ez megerősödött bennünk, egy lepattanó labdából gólt szereztek. Ez minket nagyon megfogott. Ezen a napon nem vezetett ellenünk másik csapat. Sajnos a teljesítmények nem voltak olyan jók mint a többi mérkőzésen. A plusz nagyon hiányzott, amivel vissza lehetett volna jönni a meccsbe. A vége felé mezőnyjáték zajlott, mi nem tudtunk már nagy helyzeteket kialakítani. Ellenfelünk pedig a lehetőségeiből nem tudott újabb gólt szerezni így megszerezte az első helyet.     

 

Egész napot figyelembe véve nagyszerű játékot mutattak be a srácok. Mindenki tele volt vállalkozó kedvvel, lendülettel. Ami kicsit érthetetlen, hogy amikor az i-re a pontot fel kellett volna rakni, akkor nem ment olyan parádésan a játék. Nincs szégyenkezni valónk, minden ellenfelünk elismerően nyilatkozott rólunk, szépen játszottunk.

 

Torna Gólkirálya: Gazdag Vajk

Legjobb hazai játékos: Szujó Attila

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Győrfi Enzó, Csákó Patrik, Gazdag Vajk, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Banó Noel, Herczeg Adrián, Hajagos János, Rózsa Boldizsár, Budai Áron

 

Az Egyesület gratulál a csapatnak! Büszkék vagyunk erre a korosztályra, mert sok szép emlékkel gazdagodtunk amíg itt voltak!  A játékosoknak nagyon sok sikert kívánunk a folytatásban a futballban és a magánéletben egyaránt.

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!