U11 - Szöllősi Emil Emléktorna - Szombathlely

Vasárnap a 2006-os korosztály Szombathelyen vett részt egy 12 csapatos emléktornán. A tornàn részt vevő csapatok akadèmiák és NB1-es egyesületek utánpótlás csapatai voltak, tehát úgy készülhettek a srácok, hogy nagyon színvonalas rendezvényen szerepelhetnek! Az idei teremszezonban még nem voltunk kupán és ez szerencsére meg is látszott a csapaton mert egy játékra és sikerre kiéhezett csapat ment fel mind a hét mérkőzésen a pályára. Így kijelenthetem, hogy ma valóban a legjobb csapat nyerte meg az első helyért járó serleget!
 
A mai torna egy kicsit más volt, mint a többi. A kiírás szerint emléktorna volt, de nekünk és főleg nekem búcsútorna! Utoljára vezényeltem edzőként a gyerekeket ezért az egyik szemem sírt a másik pedig nevetett a nap végén. 
 
Két 6 csapatos csoportba voltak a csapatok beosztva,  a mérkőzés ideje 13 perc volt, így gyorsan pörögtek az események. 
Első mérkőzésünket az UTE csapata ellen játszottuk. Igazi első mérkőzés volt, született 5 gól, ment az adok kapok, de a végén mi jöttünk ki jobban és 3-2 arányban győzedelmeskedtünk. 
Második meccsünket az MTK ellen játszottuk és itt már belelendülve a torna ritmusába, magabiztos, bátor játèkkal szereztük meg a 3 pontot! (2-1 ide)
Következett a Videoton legjobbjai! Bizony összeszedett kis társaságról volt szó, sok ügyes lurkóval, de fegyelmezett, bátor, lendületes játékunkkal ellenfelünk sem tudott mit kezdeni és 3-1-re arattunk győzelmet felettük.
Negyedik mérkőzésünkön a hazai Haladás srácai ellen játszottuk. Itt jött egy kis holtpont a játékunkba. Èn is belevariáltam a csapatba és nem is ment annyira a gyerekeknek. Igazságos döntettlen lett a végeredmény (1-1)!
Bük egyesület ellen mérkőztünk meg legutoljára a csoportban. Ellenük újra visszataláltunk a helyes útra, megtaláltuk a helyes megoldásokat és lenullázva ellenfelünket, két gólt szerezve nyertünk! Így megszereztük a csoport első helyét, ami azt jelentette, hogy bekerültünk a legjobb 4 csapat közé a tornàn!
A döntőbejutásér a Főnix Golddal meccseltünk. Ezen a meccsen is azt éreztem, mint a többin is, hogy ma valóban mi vagyunk a legjobbak! Ellenfelünk nagyon a félpályát sem lépte át! A srácok lehengerlőek voltak és robogtak a döntőig. Két szép gólt szerezve és egyet sem kapva ez sikerült is nekik! Következhetett a nap legfontosabb meccse, a döntő, amely egyben visszavágó is lett, ugyan is az első csoportmeccsen leggyőzött Újpest a vereség utàn úgy összekapta magát, hogy meg sem állt a döntőig! Szerencsére mi megállítottuk őket! Igaz, hogy vezettek 1-0-ra, de Krupa Úr és Sallai mester vezérletével 5 perc alatt 3 gólt szerezve, gyorsan megmutattuk, hogy ma csak is eg csapat nyerheti meg azt a bizonyos kupát! A Hirös-Èp! 
Szèpen sikerült búcsúztatni az egész együtt töltött fél évet! Le a kalappal a srácok előtt hiszen több vidékivel a csapatban hajnali fél 5-kor indultunk útnak, hogy hazahozzuk, ami a mienk! 
Gratulálok a csapatnak! Mindenki kitett magáért! Krupa Zsolti pedig a torna legjobb játékos elismerést is zsebrevágta! Neki szeretnèk külön is gratulàlni!
 
A csapat tagjai: Makádi Martin, Kern Martin, Hajnal Norbi, Szabó Bence, Sallai Dani, Krupa Zsolti, Szabados Levi, Szegedi Levi, Kárpáti Ákos, Rúzsa Marci
 
A tornán szereplő csapatok: UTE, MTK, Videoton, Főnix Gold, Vasas, Haladás, Illés Akadémia, ZTE, Bük RUFK, Budapest Honvéd, BAZ Oberpullendorf

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!