U11 - Soltvadkert

Szerencsésen sikerült bekerülnünk a meghívott csapatok közé. Így részt vehettünk a Soltvadkerti tíz csapatos tornán. Főképp azok a gyerekek lettek nevezve erre a tornára akik nem voltak Szlovákiában. Jó hangulat és „vidéki” vendégszeretet jellemezte a tornát. Mindent biztosítottak a szervezők ebédet és süteményt a gyerekeknek.

 

Csoportmérkőzések:  

SC Hirős Ép – KLC KTE SI                           3 : 0

Ellenfelünk nem jelent meg a tornán. Így három nullás gólkülönbséggel minden mérkőzésüket a jelenlévő csapatoknak adták.

 

SC Hirős Ép – Szilárdy                   1 : 0

nagyon szoros végig izgalmas egygólos mérkőzésen a mi javunkra billent a mérleg nyelve. Egy távoli lövéssel megszereztük a vezetést és a győzelmet is. Több helyzetünk volt a mérkőzésen azonban védekezésünkben nagy helyezkedési hibákat követtünk el. Amit szerencsénkre ellenfelünk nem használt ki. Ezen változtatni kellett következő mérkőzésekre. 

 

SC Hirős Ép – Solt                           3 : 0

Izgalmasnak induló találkozón gyorsan megszereztük a vezetést. Ezzel megnyugodtunk és szép támadásokat építettünk fel. Azonban a további gólokat szerencsésen szereztük. Így sima lett a vége ellenfelünk nem találta a meccs ritmusát.

 

SC Hirős Ép – Sándorfalva             3 : 1

Csoportunkban két vereséggel álltak a Sándorfalvai srácok. Így könnyebb mérkőzésnek ígérkezett. A meccsen azonban felszívták magukat és nehezen adták a győzelmet. Az első gólt sikerült gyorsan megszerezni a többi azonban nehezen jött össze. 2-1-es eredmény volt a mérkőzésen ahol mindkét csapat előtt adódott több nagy lehetőség. Az utolsó percben azonban mi szereztünk gólt. így az eredmény már nem tükrözte annyira a játék képét.

 

 

Csoportelsőként a másik csoport második helyezettjével játszhattunk a döntőbe jutásért.

   

 

Döntőbe jutás:

SC Hirős Ép – Soltvadkert                            7 : 0 

Nagyszerű játékot játszottunk. Minden helyzetünket belőttük. Minden sikerült. Belendültek a srácok és mindenki gólt akart szerezni. Ez volt a torna egyik leglátványosabb meccse.

 

 

Döntő:

SC Hirős Ép – Solt                                         0 : 1

Ellenfelünk a szokásos védekező játékát játszotta. Ami annyira sikerült is, hogy nem igazán tudtunk helyzetbe kerülni. Szabadrúgásból megszerezték a vezetést. Ezután nekünk kellett volna emelni a tempót és váratlant húzni. Sajnos ez nem sikerült. A támadók nem voltak elég hatékonyak a letámadásnál. A védők pedig nem léptek felé a támadásokhoz. Az utolsó percben még volt egy nagy helyzetünk azonban ez is kimaradt. Ilyen meccsen többet kell kockáztatni főleg amikor az ellenfél vezet. Ezt nem tettük meg, így nem sikerült az egyenlítés sem.

 

Szomorúak voltak a srácok az elvesztett döntő miatt, de tanulságként szolgál a mérkőzésen gyűjtött tapasztalat a jövőben. Az ellenfél vezet és beáll védekezni többet kell kockáztatni és váratlan megoldásokat elővenni!

A torna elérte a célját, mindenki sokat játszott. Több poszton is kipróbáltam a gyerekeket. Mindenki jól alkalmazkodott az új szerepköréhez. A szervezőknek nagy gratuláció jár, mindent megkaptak a résztvevő csapatok ebéd, sütemény.

Csapatunk megkapta a leglátványosabban játszó csapat különdíjat amit egy tortával jutalmaztak a szervezők. Így mindenki gyerek és szülő is jóízűen ehette meg a finom tortát.

 

 

Különdíj: a leglátványosabban játszó csapat

 

 

A tornán szereplő játékosok:

Gazdag Vajk,  Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Banó Noel, Hajagos János, Szólát Kevin 

 

 

Edző:

Pelikán István

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!