U11 Megyei bajnokság U10 hetedik forduló!

Az U11-es Megyei Bajnokság hetedik fordulójában a javában 2002-es születésű Kiskőrösi srácok ellen lépett pályára 2003-as B csapat.

  

Kiskőrösi Petőfi – Hírös-ÉP "B" 2 - 4

 

 

Gólszerzők:

Hírös-ÉP "B" : Szujó Attila 2, Kotroczó Péter 2 

 

 

A mérőzésen kicsit illetődötten játszottunk. Visszazártunk és nem mertünk támadni. Így a fizikális fölényt kihasználva ellenfelünk sikeresen hatástalanította támadásainkat. Ha nem támadunk nem szerzünk gólt, nehezen mertünk elindulni követni a támadásokat. Néhány nagyobb helyzetünket kihagytuk. Az első negyed végén ellenfelünk egy távoli lövéssel megszerezte a vezetést. Fel kellett rázni a srácokat, hogy támadásnál bátrabban kell segíteni egymást. Ezután megfordítottuk a mérkőzést 2-1-re, itt már bátrabban játszottunk, de a párharcainkat sem támadásban sem védekezésben nem sikerült jó százalékban megnyernünk.  Az összjátékban is félve hibákkal játszottunk. Az ellenfél térfelén egy rosszul kivitelezett bedobásból indítottak be mögénk, amit ki is használt ellenfelünk. A második negyedben 2-2 volt az eredmény. A harmadik negyedben az ellenfél állt közelebb a gólszerzéshez, azonban néhány kapusbravúrt és jó védekezést bemutatva döntetlen maradt az eredmény. A negyedik negyedben nagyon szervezetten fociztunk. Jól mozgott a csapat nagy lelkesedéssel játszott. Az elején sikerült megszerezünk a vezetést, ami megnyugtatott minket mi uraltuk a játékot néhány perctől eltekintve. Kapufát is eltaláltuk nem akart megszületni a győztes gól. Azonban a mérkőzés végén e is sikerült egy szöglet után, megnyertük a mérkőzést 4-2 arányban megérdemelten.

 

Két nehéz mérkőzés van még hátra az alapszkaszból, amiben eddig veretlenül állunk az élen.

 

A következő játékosok szerepeltek: Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Bali Levenete, Kotroczó Péter, Banó Noel, Cseh Balázs, Herczeg Adrián, Győrfi Enzó, Budai Áron,   

 

Edző:Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!