U11 Megyei bajnokság U10 harmadik forduló!

Az U11-es Megyei Bajnokság harmadik fordulójában U10-es csapatunk a Kész Szeged csapatát fogadta. Egy győzelem és egy szabadnap után léptünk pályára.

  

SC Hírös-Ép "2003"– Kész Szeged  9 - 2
 
 
Gólszerzők:
Szujó Attila 1, Gazdag Vajk 2, Kotroczó Péter 2, Csákó Patrik 1, Banó Noel 2, Győrfi Enzó 1
 

A kezdő sípszó után nehezen indult be a játékunk. Jól tömörült ellenfelünk a középpályán, ahonnan nem tudtuk előrejuttatni a labdákat. Nem jöttek be a cselek a kényszerítők a labdakihozatalok. Egy szöglet után a kapufát is eltaláltuk. Sajnos egy eladott labdából azonban az ellenfél szerezte meg a vezetést. Amit nagy küzdelem árán egalizáltunk, majd sikerült a vezetést is megszereznünk. Ezután már mi irányítottuk a mérkőzést. Mi kezdeményeztünk végig, mai napon azonban kicsit pontatlanok voltunk a játékban. Ezért nem sikerült nagy százalékban támadásainak befejeznünk kapura lövéssel. Ellenfelünk nagyon veszélyes kontrákat indított, ezek általában kapusaink hatalmas bravúrjaival végződtek! Nagyon jó napot fogtak ki, mindhárman. A győzelem magabiztosra sikerült a végére, ahogy értékesítettük helyzeteinket.

 

 

A következő játékosok szerepeltek: Bali Levente, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Cseh Balázs, Gulyás Nándor, Herczeg Adrián, Győrfi Enzó, Budai Áron, Bablinszki Barnabás, Banó Noel, Jánosi Roland

 

Gratulálunk győzelemhez!

 

Edző: Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!