U11 Megyei bajnokság U10 4. és 5. forduló!

Az U11-es Megyei Bajnokság U10-es csapat két mérkőzést is meg tudott nyerni. Ezután azonban keményebb mérkőzések várnak a csapatra, mert 2002-es gyerekek ellen kell pályára lépniük. Most fog eldőlni, hogy a dobogó melyik fokán fogunk végezni.

 

  

SC Hírös-Ép "2003"– Kalocsa "A"  9 - 1

 

 Gólszerzők:Gulyás Tibor 3, Jánosi Roland 2, Banó Noel 2, Győrfi Enzó 2

 

Gyengébb ellenállással szemben mindenki játszhatott a mérkőzésen. Jól játszva, ellenfelünket folyamatosan nyomás alatt tartva nyertük meg a mérkőzést. Az ellenfélből a kapus volt a legjobb játékos, nagyon sok gólhelyzetnek volt a végállomása.  

 

A következő játékosok szerepeltek: Bali Levente, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Cseh Balázs, Gulyás Nándor, Herczeg Adrián, Győrfi Enzó, Budai Áron, Bablinszki Barnabás, Banó Noel, Jánosi Roland, Fejes István, Bence

 

 

 

SC Hírös-Ép "2003"– KLC-KTE "C"  14 - 1

 

Gólszerzők: Banó Noel 2, Gazdag Vajk  3, Szujó Attila 4, Kotroczó Péter 3, Csákó Patrik 2

 

Magabiztosan védekezésből építettük támadásainkat, amit az ellenfél szoros védekezéssel próbált hatástalanítani. Azonban az egy az egy elleni különbségeket jól kihasználva szereztük a gólokat. Néhány szép összjátékot is bemutattunk. Sokszor kapkodtunk, lett volna lehetőség jobb megoldásokat is választani. Veszélyesek voltak a távoli lövéseink, amiből több gólt is szeretünk.

 

A következő játékosok szerepeltek: Bali Levente, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Gulyás Nándor, Herczeg Adrián, Banó Noel, Jánosi Roland, Fejes István, Csúri Dájmon, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gazdg Vajk

 

Gratulálunk győzelemhez! Ezután fontos mérkőzések következnek!

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!