U11 - Kiskőrös Teremtorna

Kiskőrösre kaptunk meghívást az első alkalommal megrendezett TT. LOGISTICS KFT. Gyermek Labdarúgó Tornára. Ezen a tornán hat csapat vett részt. Igazán színvonalas mezőnyt sikerült a szervezőknek összehozni. Körmérkőzés formájában nagy csata volt várható a dobogós helyezésekért.

 

 

 Csoportmérkőzések:  

 

 SC HÍRÖS-ÉP - SZEOL SC  Tisza Volán Szeged     1 : 0

Ellenfelünket beszorítva nem engedtük kibontakozni, nem tudott folyamatos játékot játszani. Az elején rúgtunk két gólt, de jogosan egyiket sem adták meg. Ezért a mérkőzés szorosabb lett az eredményben. Az első érvényes gólunkat is megszereztük egy gyors ellentámadásból. Ezzel meg is nyertük a meccset. Jól játszottunk az első mérkőzésünkön.    

 

SC HÍRÖS-ÉP – Solti  Focisuli                      1 : 0

Jobban játszottunk ellenfelünknél, sajnos ez csak néhány helyzetben mutatkozott meg. A gól azonban nem jött össze, több kapufát is rúgtunk és volt még néhány helyzetünk. A Solti csapat térfelén ment a játék szinte végig. Az utolsó percben egy szép góllal megszereztük a győztes találatot. A meccs képe alapján megérdemelten.

 

SC HÍRÖS-ÉP - Kiskőrös Petőfi SzSE.                       2 : 1

Folytattuk a jó játékot. A betömörült védekezés ellen sok passzal mozgattuk ellenfelünket. A sok jó megoldás, okos labdajáratás helyzeteket is eredményezett. Jó volt ezen a meccsen látni, hogy egy zárt védelem ellen is meg tudjuk nyitni a területeket. Két gól mellet még voltak helyzeteink, amiket nem sikerült értékesíteni. Az utolsó percben azonban a kinyíltunk a harmadik gól meg akarták szerezni a srácok, ez végzetes lett elvesztett labdánkból kétszer emberelőnyben támadhatott az ellenfél. Ebből az egyiket kivédekeztük, de a másodikból már gól született. Így egy gólos győzelemmel fejeztük be a mérkőzést.   

 

SC HÍRÖS-ÉP – KLC-KTE KSI. Kecskemét               2 : 3

Ellenfelünknek már volt egy veresége csak a győzelemmel maradt esélyük az első helyre. A többi csapat ekkor már nem igazán volt versenyben. A mérkőzésen jól kezdtünk, nem adtunk teret a labdakihozatalokra. Gyorsan visszatámadtunk és labdákat szereztünk. Jobbára a KTE térfelén volt a labda. Helyzeteinkből nem sikerült gólt szerezni, egy jó lövés után a kipattanó labdára mi reagáltunk gyorsabban ezzel megszereztük a vezetést. A KTE azonban nem adta fel első lehetőségéből egy távoli góllal egyenlített. Elkerülhető gól volt. Mi is a győzelemre hajtottunk, lehetőségeink azonban kimaradtak. Kicsit éledezett a KTE, de ekkor még egy gólt szereztünk. Így kettő egy volt az állás, kezdtünk megnyugodni, ellenfelünkben nem volt benne a gól. Azonban a semmiből egy ajándék gólt hoztunk össze Nekik. Elvesztett labdából egyenlítettek. Szoros lett a mérkőzés kapkodtunk, nem volt már annyira egyoldalú a mérkőzés. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, mi mellé rúgtuk vagy a kapusuk védett bravúrral. Ők azonban a következő lehetőségüket is gólra váltották, egy gyors ellentámadás végén. Az utolsó percben már nem bírtuk saját játékunkat játszani szétestünk kapkodtunk. Egy izgalmas, közönség szórakoztató mérkőzésen jó játékunk mellett, saját hibáink miatt nem sikerült a győzelem. Ezzel az első hely messzire került.

 

 

SC HÍRÖS-ÉP – Kiskunhalas Szilády RFC                0 : 0

Az utolsó meccsen már tudtuk mi a megfelelő eredmény nekünk. Győzelem esetén első, döntetlen esetén a második, vereség esetén a harmadik helyen végeztünk volna. A gyerekek nagy akarattal játszottak, néhány alkalom kivételével az Ő térfelükön folyt a játék. Mi irányítottunk, domináltunk. Ellenfelünk csak védekezett. Jól játszottunk. Azonban a kapu előtt nem volt szerencsénk. Nagyon-nagyon sok helyzetünk volt. Azonban vagy elkerülték a kaput, vagy a kapusuk védett szerencsével vagy bravúrral. hiába borult fel a pálya. Nem tudtuk azt az egy gólt bepréselni ami az első helyet eredményezte volna. Marad a döntetlen ezzel a második helyet szereztük meg.    

 

Egy színvonalas erős tornán vagyunk túl, ahol a szervezők pizzával, üdítővel vendégelték meg a gyrekeket.

 

Ezzel lezártuk a teremtornák időszakát. Jól szerepeltünk ezen és a többi tornán is. A játékunk stabil jó védekezés mellett, szép támadásokat építünk. Látszik, a labda biztos játék, a sok munka edzésen kijön ezeken a meccseken is. Sajnos a kapkodás miatt sokszor hiba csúszik még a játékba. Nyugodtabb átgondoltabb megoldásokkal, jobban kivitelezett technikai elemekkel még hatékonyabb lehet a játék. Ezen kell még dolgoznunk, de most már nagypályán. Jövő héten kezdődik a Kölyökliga, Gyöngyösre utazunk.   

 

 A tornán büntetők döntöttek a gólkirályi címért. Négy játékos rúgott két kapusnak. Három kör alatt csak a mi játékosunk nem hibázott. Minden büntetőjét magabiztosan jól rúgta. Ezzel egy különdíjat szerezett. Gratulálunk.  

 

Torna Gólkirálya: Bellák Marcell

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Győrfi Enzó, Csákó Patrik, Gazdag Vajk, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Banó Noel, Herczeg Adrián, Hajagos János, Rózsa Boldizsár, Budai Áron

 

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!