U11 - Aventics Kupa Eger

Legidősebb korosztályunk ezzel a tornával búcsúzott az Egyesülettől. A négynapos torna nagyszerű alkalom volt a szép közös emlékek felidézésre és a játékra is. 

 

 

 Csoportmérkőzések:

 

SC HÍRÖS-ÉP –  Felsőtárkány                     17 : 0

 

Várták a mérkőzést és nagyon bekezdtek a srácok. Szebbnél szebb akciókat építve, sok szép gólt szereztünk.

 

SC HÍRÖS-ÉP –  Roznava                     10 : 2

Agresszív kemény ellenfelünket játékban nagyon felülmúltuk. Azonban nagyon kellett koncentrálnunk, mert egy pillanatig sem adták fel. Kitartóan robotoltak. Azonban nem sikerült nekik szorossá tenni a mérkőzést. helyzeteinket kihasználva, megérdemelt győzelmet arattunk.

 

SC HÍRÖS-ÉP – Berényi FC     18 : 0

Szintén egy kisebb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk. Ez az eredményen és a helyzetek számán is megmutatkozott. Két kiegészítő játékosunk nagy hasznára volt a csapatnak, hogy tudjon mindenki pihenni.

 

SC HÍRÖS-ÉP – Csep-Gól FC                       9 : 0

Az utolsó csoportmeccsen is meggyőző jó játékot mutattunk. Ezzel nagyon magabiztosan léptünk tovább a legjobb 8 közé.

 

A sorsolás szeszélye miatt, könnyű csoportba kerültünk. Azonban a gyerekek végig robotolták a meccseket, mindenki szerzett gólt és 10 gól fölé csak mi jutottunk a tornán méghozzá kétszer is. Ebből is látszik, hogy a nagyobb vezetés birtokában is küzdöttek hajtottak a srácok és nem vették félvállról a meccseket.

 

 

Nyolcad döntő:

SC HÍRÖS-ÉP – Gödöllő              2 : 1

Itt már azért egy komolyabb játékerővel rendelkező csapattal kerültünk szembe. Játékunk nem is volt annyira meggyőző mint a csoportba. Helyzeteinkkel nem jól gazdálkodtunk. Egy védelmi hibából egyenlíteni még tudott ellenfelünk. Azonban a győzelmet mi szereztük meg és továbbjutottunk. Szoros meccsen ha a helyzeteinket berúgjuk könnyebben léphettünk volna tovább.

 

 Elődöntő:

SC HÍRÖS-ÉP – Plútó SE                0 : 2

A torna egyik legjobb és legizgalmasabb mérkőzésén (a másik a döntő volt), most mi jöttünk ki rosszabbul a párharcból. Néhány percig teljesen beszorultunk a mérkőzés elején. Aztán kezdtünk éledezni helyzeteink is voltak. Nem váltottuk gólra. Ellenfelünknek is voltak helyzetei  azonban Ők sem találtak be. Sajnos egy jogosnak tűnő büntetőt nem adtak meg a javunkra. A nagyon kiélezett mérkőzés volt. Egy szöglet után ellenfelünk megszerezte a lélektanilag nagyon fontos vezetést. Ezért váltaniuk kellett egy védős játékot vállaltunk fel, azonban a létszám fölényünk helyzetekben nem mutatkozott meg. Ellenfelünk viszont nagy területeken kontrázhatott. Szerencsére ezeket kihagyták vagy nagyszerűen védekeztünk. A helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Fegyelmezetten védekezett ellenfelünk. Egy labdaszerezés után egy pontosan kivitelezett kontra végén megszerezték a mindent eldöntő gólt. Ezzel megérdemelten jutottak a döntőbe. Az első félidőben több helyzetünkből, ha csak egyet kihasználunk akkor máshogy is alakulhatott volna az eredmény. A gyerekek mindent kiadtak magukból. Ez most erre volt elé, viszont a harmadik helyért még volt hátra egy mérkőzés másnap.    

 

3. helyért: 

SC HÍRÖS-ÉP – Ikarus                5 : 0

A bronzmeccsen mindent beleadtak a gyerekek. Fegyelmezett védekezésből jól építkeztünk. Magabiztos játékot mutatva, több helyzetet kidolgozva. Szépen zártuk a tornát.  

 

A gyerekek ismét felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a négy nap alatt. Szépen zárták a gyerekfutballban eltöltött éveket. Mindenkire komolyabb feladatok várnak már a jövőben. Az Egyesület gratulál a csapatnak! Büszkék vagyunk erre a korosztályra, mert sok szép emlékkel gazdagodtunk amíg itt voltak!  A játékosoknak nagyon sok sikert kívánunk a folytatásban a futballban és a magánéletben egyaránt.

 

 

Torna Gólkirálya: Gazdag Vajk

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Győrfi Enzó, Csákó Patrik, Gazdag Vajk, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Hajagos János, Rózsa Boldizsár, Budai Áron, Mészáros Ágoston, Hajagos Lili

 

Video 1 perctől:

 http://www.tveger.hu/hirekreszlet.php?hir=9297

 

Edző: Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!