U11, Velünk Magadért kupa

Kecskeméten került megrendezésre a Velünk Magadért Kupa. Amelyen nyolc csapat szerepelt. 

 

Csoportmérkőzések:


SC Hírös-ÉP - KLC KTE SI              4 - 0

SC Hírös-ÉP - Solti FC                     1 - 2 

SC Hírös-ÉP - Szentmiklósi FS      2 - 0 

 

 


Csoportunkban az első meccsen magabiztosan nagy lendülettel játszva nyertünk. Sok szép támadást építettünk. Második mérkőzésen elkerülhető büntetőből az ellenfelünk megszerezte a vezetést. A csapatot nagyon megfogta a gól. A második gól a félpályán túlról érte el az ellenfél. Csapatunk nem tudott felállni időben a két bekapott gól okozta sokktól. Az utolsó percekben mutatott játék kapufa egy-két helyzetből csak az utolsó percben a  szépítésre futotta. Meg kell tanulni átlépni a kapott gólon és játszani tovább a saját játékunkat a fordítás reményében.A harmadik fordulóban ismét az első mérkőzésen mutatott játékot hoztuák a gyerekek. Ez egy szép kétgólos győzelemre volt elég. Ezzel a csoport második helyét szereztük meg így a 3. helyért játszhattunk.

 

 

SC Hírös-ÉP - Pilis LK                       2 - 0

Az első percektől nagyon motivált volt a csapat. Ami abból is látszik, hogy az elején két gólt szereztünk. A további szép akcióinkat azonban már nem sikerült gólra váltani. Maradt a magabiztos győzelem és a bronz érem.

 

Az a kis plusz a posztokon ami a kritikus helyzetekben átlendíti a csapatot a nehéz helyzeten az most hiányzott. A játékunk a másik három meccsen szép és eredményes is volt amiért jár a gratuláció a gyerekeknek.  

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Csákó Patrik, Gazdag Vajk,  Győrfi Enzó, Rózsa Boldizsár, Csúri Dájmond, Banó Noel, Gulyás Tibor, Gulyá Nándor

 

Torna válogatott: Csákó Patrik

 

Edző:

Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!