U11, Vác XVIII. Mészáros Ferenc emléktorna

A XVIII. Mészáros Ferenc emléktornán vettünk részt Vácon. Nyolc csapat nevezett a tornára, amelyet a szervezők két négyes csoportba osztottak. A csoportelsők az első, a csoportmásodik csapatok pedig a harmadik helyért küzdhettek meg egymással.

 

Csoportmérkőzések:


SC Hirös-ÉP - Üllő                           8 - 0 

SC Hirös-ÉP – Fk Levice            4 - 1 

SC Hirös-ÉP – Vác                           3 - 1

 

 Az első mérkőzésünket egy gyengébb csapattal játszottuk, csak támadások sikeres befejezésén múlott a gólkülönbség. Támadás befejezéseknél sok hibát vétettünk, lehetett volna több gólt is szerezni. Második csoportmeccsen a szlovén Léva ellen játszottuk. Nagy iramban kezdtünk a vezetést meg is szereztük az elején. Utána már nyugodtan játszhattunk. Támadólag léptünk fel, de ellenfelünk jól védekezett. Néhány támadásukból az egyiket gólra váltották, ez csak a szépítésre volt elég. Utolsó csoportmérkőzésünkön nagy volt a tét a győztes jut be a döntőbe. A hazai csapat végig nagyon agresszíven játszott. Kemények voltak a párharcokban, labdaszerzésekben. Felvettük a kesztyűt és nem tudták érvényesíteni az akaratukat. Mi jól játszottunk, türelmesen helyzeteket kialakítva. Egymás után szép gólokat szereztünk. A mérkőzés vége felé bekapott gól már nem befolyásolta a döntőbe jutást.      

 

 

Döntő:

 

SC Hirös-ÉP – Dunakeszi Kinizsi Futsal      3 – 0

 

A döntőben egy szépen játszó csapattal találkoztunk. Csoportjukat magabiztosan, tudatos játékkal nyerték. Ellenünk is próbáltak játszani, azonban jók voltak a labdaszerzéseink amiből veszélyes támadásokat építettünk. Az első gólt is mi szereztük, az ő térfelükön folyt a játék. Hátul nagyon fegyelmezettek voltunk. Nem engedtük kibontakozni Őket. Néhány nagy helyzetük volt a mérkőzés felénél. Utána újra miénk volt a meccs a második gólunkat megszerezve. A végén az utolsó percekben pedig a harmadik találatunkat is sikerült megszerezni. Ezzel eldöntve a kupa sorsát.   

 

Nagyon jó felkészülési torna volt a Hirös-Ép tornánk előtt. Mindenki sokat játszhatott, hogy önbizalommal és felkészülten várja a saját tornánkat.

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Csákó Patrik, Gazdag Vajk,  Győrfi Enzó, Rózsa Boldizsár, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Hajagos János, Banó Noel, Budai Áron

 

 

Gólkirály: Gazdag Vajk

 

 

Edző:

Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!