U11, Gödöllő

Gödöllőre utaztunk az év utolsó tornájára. Nagy várakozás előzte meg a tizenkét csapatos tornát. A gyerekek szerettek volna javítani a Székesfehérvári szereplés után.   

 

 

Csoportmérkőzések:


SC Hirös-ÉP - Dabas              5 - 0

SC Hirös-ÉP - KISE                6 - 1 

SC Hirös-ÉP – Ikarus              3 - 1

SC Hirös-ÉP - Gödöllő           7 - 2

SC Hirös-ÉP – II. ker. TUE      1 - 2

 

 

Sorsolásunk szerint egyre erősebb csapatokkal találkoztunk. Így volt lehetőség a bemelegedésre. A mérkőzéseken rendre a mi akaratunk érvényesült. Letámadásunk hatékony volt, nagyon sok labdát szereztünk. Amiből azonnal támadólag léptünk fel. Sok-sok helyzetet kialakítottunk, amelyeket nagy százalékban ki is használtunk. Kreatívan nagy lendülettel fociztak a gyerekek, jó volt nézni a felszabadult játékukat. Csoportunk nehezebbnek ígérkezett, jó játékunkkal nem tudtak mit kezdeni ellenfeleink. Az utolsó mérkőzésig. Ahol a csoportelsőség volt a tét. Mi szokásosan támadólag léptünk fel. Labdát birtokoltuk járattuk, ellenfelünk beállt a kapuja elé és nem hagyott területet a támadásainkhoz. Ezzel nem igazán tudtunk mit kezdeni. A labdajáratásunkban becsúszott a hiba. Ezt kétszer is kihasználta ellenfelünk. Kettő nullra vezette, mi folyattuk a támadást. Azonban csak a szépítésre futotta. „Jókor jött” a vereség. Felrázta a srácokat, hogy ennél többet kell mutatni egy ilyen stílusban játszó ellenféllel szemben. A csoportból másodikként jutottunk tovább. A másik csoport első helyezettjével a Mészöly Focisulival játszhattunk a Döntőbe jutásért.

 

 

 

Elődöntő: 

 

SC Hirös-ÉP –Mészöly Focisuli 1 - 0

 

Nagy küzdelemben sikerült az egygólos meccset megnyernünk. Ellenfelünk nem adta fel és folyamatosan veszélyeztetett. Egy gólvonalon végigpattogó labdát is kivágtunk a kapunk elől. Nem sikerültek a befejezések és nehéz lett a mérkőzés, meg kellett küzdeni a döntőbe jutásért. Több lehetőségünk is volt, ellenfelünk kapusa jól védett, összességében azonban megérdemelt volt a továbbjutásunk.

 

 

 

Döntő:

 

SC Hirös-ÉP – II. ker. TUE      3 – 1

 

 

Csoportunk nehezebb volt, szinte minden ágon a csoportunk csapatai végeztek a jobb pozícióban. A döntőben is a mi csoportunk első helyezettjével játszhattunk ismét. Most itt volt az idő visszavágni. A játék képe a csoport meccsel megegyezett. Mi birtokoltuk a labdát, járattuk kerestük a rést az ellenfél masszív védekezésében. Ők próbáltak a megszerzett labdákból kontrázni. Ez ismét sikerült nekik egy elveszített labda után ismét megszerezték a vezetést. A csoportban nem alkalmaztuk az átlövést, beállt védelem ellen. Ez most meg kellett próbálni. Szerencsére be is jött. A középkezdésünkből, a félpályáról azonnal gólt szereztünk! De itt még nem volt vége. Egy a sorfalról lepattanó szabadrúgást, szintén messziről rárúgtuk és ismét nagy gól született. Ellenfelünknek nem hagytunk lehetőséget, hogy növelje góljainak számát, nem tudott felpörögni a vezetésünk után. A harmadik gólunk az utolsó pillanatokban esett, a mérkőzést le is fújta a játékvezető. Magabiztos győzelem lett a vége, nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint a többi meccsen, vagy a kapusuk kifogott rajtunk.

 

Megérdemelten kapták meg a gyerekek a serleget és az érmeket. Ezzel a szép sikerrel mindenki boldogan mehet a „téli pihenőre”. Januárban újra ilyen szorgalommal és kitartással dolgozzon tovább, ahogy tette ezt 2013-ban is.     

 

 

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Csákó Patrik, Gazdag Vajk,  Győrfi Enzó, Rózsa Boldizsár, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Hajagos János

 

 

Legjobb játékos: Gazdag Vajk

 

 

Edző:

Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!