U11, Főnix-Gold Kupa

Székesfehérvári Főnix-Gold Egyesület szervezte a nagyon nívós huszonnégy csapatos tornát. Palánkon, műfüvön 4x2 m-es kapura játszottak a csapatok. 

 

 

Csoportmérkőzések:


SC Hírös-ÉP - VASAS KUBALA AKADÉMIA             0 - 3

SC Hírös-ÉP - DINAMÓ STAR SE                               0 - 2 

SC Hírös-ÉP - DÉLEGYHÁZA                                       5 - 0 

SC Hírös-ÉP - STADLAU II.                                          7 - 0

SC Hírös-ÉP - SC SOPRON                                         2 - 2

 

Összességében nem lehetünk elégedetlenek a látottakkal. A helyzeteink megvoltak, a győzelemhez. Ez azonban nem sikerült az erősebb ellenfeleinkkel szemben. A reggeli korán kelés az első két meccsen látszot a csapaton. A helyzeteinket kihagyva, mindkétszer az eredmény után futottunk és ez még a döntetlenre sem volt elég. A további kapott gólok eldöntötték a további szereplésünket. A második és harmadik meccsünkön, a tornán a legjobban játszottunk. A távoli nagy gólok mellet, üres kapuig kijátszott akciókat is góllal tudtuk befejezni. Erről a felszabadult játékról a gólarányunk is árulkodik. Az utolsó fordulóban a már továbbjutó Soporon ellen játszottunk. Ahol kétszer is vezettünk azonban ismét nem sikerült megszereznünk a győzelmet, figyelmetlenségünket megbüntette az ellenfél. 

 

 

A csoportunkban a legtudatosabb játékot a mi csapatunk játszotta. A támadó játékot felvállalva a sok kihagyott helyzet miatt nem sikerült tovább lépnünk a csoportból. Nagyon sokat kell még dolgozni, hogy a támadóharmadban a játékhelyzeteket tudatosabban és célra törőbben oldjuk meg góllal befejezve. Akkor a fontos meccseket is meg lehet nyerni és nem csak azt mondják az ellenfeleink, hogy gratulálok jól játszottatok, ügyesek voltatok.   

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Csákó Patrik, Gazdag Vajk,  Győrfi Enzó, Rózsa Boldizsár, Csúri Dájmond, Budai Áron, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell

 

 

Edző:

Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!