U10-U11 Kölyökliga 2. forduló!

Vasárnap elérkezett a Kölyökliga 2. fordulója. Mi voltunk a rendezők így a szokásokhoz híven remek körülmények között a Műkertvárosi Sportcentrumban vártuk a csapatokat. Most a Dalnoki Jenő LA, Mészöly Focisuli és az FC Hatvan csapataival mérkőztünk meg.


2006 korosztály:
Vártuk már a második forduljótát a kölyökligának, hiszen azóta jó pár edzésen részt vettek a srácok és bíztam benne, hogy az előző fordulóban elkövetett hibákat tudjuk majd javítani.
A srácok egész nap oda figyelve, a megbeszélteket betartva játszottak. Mind három ellenfelünk ellen irányítottàk a játékot és gólt sem kapva tudtàk lehozni a meccseket. Egyre jobban kezd összeállni a játék. A jó edzéslátogatottság miatt pedig a hibák is egyre minimálisabbak. A gyerekek egész nap élvezték a pályán eltöltött perceket és ez külön öröm volt a számomra, mert kértem tőlük a nap elején, hogy legyenek felszabadultak és mosolygósak. Sajnos Mák Peti betegség miatt nem lehetett a csapattal, de rajta kívül mindenkinek tudtam megfelelő játéklehetőséget biztosítani, és mindenki élt is a lehetőséggel. Amiben mindenképp javulnia kell a csapatnak, az a helyzetkihasználás. A kapuig rendre eljutunk, de helyzeteink kis százalékát értékesítjük csak. Remélem a harmadik fordulóra ezen is tudunk javítani és még hatékonyabbak leszünk. Fontos lesz, mert három nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Gratulálok a jó játékhoz és a 9 ponthoz!

 

 

2007-es korosztály:
Az első köben a Ferencváros fiókcsapatával játszottunk. Nem kezdtünk jól, ellenfelünk egy távoli lövéssel megszerezte a vezetést. Szerencsére gyorsan rendeztük sorainkat és átvettük a kezdeményezést. Ami gólokban mutatkozott meg. Sorban szereztük meg találatainkat, jól játszottunk kreatívak, gyorsak voltunk. Jól játszottuk meg a területeket támadásban. A második félidőben egy szabadrúgásból még szerezett egy gólt ellenfelünk. Nagyarányú győzelmünk nem forgott veszélyben, nagyon jó dinamikus játékkal kezdtük a napot.
SC Hírös-Ép - Dalnoki Jenő LA 6:2

 

A második mérkőzésünkön bíztunk a jó folyatatásban. Ellenfelünk pontatlanul játszott és sajnos mi is felvettük ezt a játékot. Így amit az első mérkőzésen jól megoldottunk, most nem sikerült. Győzelmünk nem forgott veszélyben, azonban ha pontatosabbak vagyunk az összjátékokban és nem kapkodunk a befejezésknél sokkal nagyobb arányú gyzelmet is szerezhettünk volna.
SC Hírös-Ép - Mészöly Focisuli 4:0

 

Utolsó mérkőzésen az addig szintén 100%-os Hatvan ellen játszottunk. Sikerült megszerezni a vezetést és gyorsan a második gólt is. Ezzel ellenfelünk fölé kerekedtünk. Azonban nem sikerült tovább növelni a különbséget. A kapu előtti befejezések nem voltak elég pontosak. Azonban a Hatvani srácok sem voltak pontosak így néhány helyzeten kívül nem futotta többre. Mi pedig a mérkőzés utolsó szakaszában még tudtunk gólokat szerezni. Ezzel 100%-osan zárni a napot.
SC Hírös-Ép - FC Hatvan 4:0

Az első fordulóhoz képest sokkal jobban használtuk ki a területeket szélességben és mélységben is. Az akarati tényezővel sem volt gond, nagy keddvel és akarattal játszottunk. A labdaszerzésekben is nagyon hatékonyak voltunk. Az mezőnybeni együttműködésben és a kapu előtti helyzetek kihasználásában azonban még van hová fejlődni. Ezzel még sikeresebbek lehetünk.

 


2006 a következő játékosok szerepeltek:
Makádi Martin, Szabó Bence, Rúzsa Marci, Szabados Levi, Sallai Dani, Krupa Zsolti, Szegedi Levi, Hajnal Norbi, Kárpáti Ákos, Lisku Illés, Sebestyén Barna

 

2007 a következő játékosok szerepeltek:
Lőrinc Marcell, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Lehotai Ákos, Seres Richárd, Gyenes Róbert, Fleig Áron, Szabó Benedek, Zoboki Krisztián


Edzők:
Pelikán István, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!