U10 Torna győzelem az I. TSE kupán!

Jászberénybe kaptunk meghívást egy hatcsapatos kupára. A tornán Kertész Zoltán egyesületünk elnöke vezette a csapatot a műfüves pályán. Érdekesség, hogy les szabály volt kiírva a 2003-as korcsoportban. Ilyen szabállyal még nem játszottunk, szerencsére ehhez is jól alkalmazkodtak a gyerekek.

 

A-csoport: Cegléd, Jászárokszállás, Tehetség SE 1 kék

B-csoport: FC Hatvan, SC Hírös-Ép Kecskemét, Tehetség SE 2 fehér

 

Csoport mérkőzések:

 

SC Hírös-Ép – FC Hatvan  5 - 0

A kezdő sípszó után hamarosan eldöntöttük a mérkőzést, ellenfelünknek néhány ellentámadásra volt csak ereje. Magabiztos győzelmet arattunk az első csoportmeccsen.

 

SC Hírös-Ép – Tehetség SE 2 fehér  3 - 1

 A rendező csapattal a csoport elsőség megszerzéséért szálltunk harcba. Apróbb Játékvezetői bizonytalanságok mellett is megérdemelten nyertünk. Les gólt jogosan annulálta  a Játékvezető, de volt amikor az ellenfél büntetőterületén belül rúghattunk szabadrúgást büntető helyett vagy saját térfélen állított meg minket lesen.

 

Elődöntő:

 

SC Hírös-Ép – Jászárokszállás 14 - 0

Ellenfelünkkel nem voltunk egy súlycsoportban, a mérkőzésen végig egy kapuzva, születtet ez a nagy arányú győzelem.

 

Döntő:

 

SC Hírös-Ép – Tehetség SE 2 fehér  1 - 0

A csoport mérkőzésen, már sikerült legyőznünk a házigazda csapatot. Ezt most az aranyéremért kellett megtenni a srácoknak. Sajnos a mérkőzésen nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Szép góllal sikerült megszereznünk a vezetést. Hiába a mezőnyfölény, ahogy ez leni szokott a futballban, majdnem megbosszulta magát a sok kihagyott lehetőség, Ellenfelünk a hazai csapatnak könnyelműen megítélt büntetőből, kis híján egyenlített, a labda azonban nem talált kaput. A kihagyott lehetőségeken felül még két kapufát rúgtunk a gólunk mellett, a meccs képe alapján az aranyérem megérdemelt helyre került.

 

 

A következő játékosok szerepeltek: Bali Levente, Bablinszki Barnabás, Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Cseh Balázs, Gulyás Nándor, Jánosi Roland, Banó Noel

 

Különdíj: Szujó Attila Gólkirály

 

Gratulálunk a csapatnak az első helyhez és a különdíjhoz!

 

Csapatvezető: Kertész Zoltán

Edző: Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!