U10 - Olimpik Cup Apatin!

Apatin!

 

Ismét eltelt egy év és újra várt bennünket Apatin! Sőt, nagyon komoly klubokat megnyerve, kiváló pályákon, szuper tornát rendeztek.

Természetesen ott volt a helyünk és idén sikerült magunk mellé állítani a 2008-s korosztályt is. Így klubunk, június 5-én kettő korosztállyal, korán kelt útnak. Minden adott volt, hogy egy jó sportteljesítményt ígérő nap elé nézzünk.

Reméljük, a kisebb korosztályunk nem bánta meg, hogy velünk tartott és ezúton is gratulálunk nekik. Nagyon büszkék voltunk rájuk! Sajnáltuk, hogy nem sok meccsükön tudtunk szurkolni, segíteni őket.

A saját dolgainkkal voltunk elfoglalva, mert volt bőven. A csoportunkba került a Spektar, az Arena és a Cukaricki csapatai.

A csoportból sikeresen továbbjutottunk, a legkomolyabb ellenfelünk a Cukaricki volt. Érezhető volt, hogy komoly klub, nagy lehet a merítési lehetősége, mert minőségi focit játszó gyermekekkel rendelkezett egytől-egyig.

A folytatásban érdekesen alakultak az események. Egy laza négyórás semmittevés után kellett játszani a Polet ellen.

Nehezen, de sikerült felpörgetni az eseményeket és végül magabiztosan győzni. Viszont ami utána jött, azzal még nem találkoztam.

Pihenő nélkül játszottuk az elődöntőt és a döntőt is.

Crvena Zvezda csapatát nem kell bemutatni. Azt gondolom, hogy ellenük diadalmaskodni nem kis fegyvertény. Végig gyors döntési kényszer alatt álltunk, de kellően elszántak és motiváltak voltunk. Ha a srácok évek múlva visszagondolnak, hogy kikkel is játszottak már és milyen csapatok ellen diadalmaskodtak, kellően büszkék lesznek.

A kemény csata után a döntőbe visszakaptuk csoport ellenfelünket. A Cukaricki most már kemény diónak bizonyult. A meccs nagyon döntetlen szagú volt, mégis a legvégén kapott gól a mi vesztünket jelentette és elvette a srácok munkájának megérdemelt gyümölcsét.

De ha az ezen a napon nyújtott fociteljesítményeteket nézzük, akkor mindenképpen elégedettek lehetünk. A vereség fájó, de az ellenfél edzőjének a dicsérete legyen vigasz számotokra:

"A legjobb Magyar csapat voltatok, akikkel eddig játszottunk."

 

 

Csapat:

Makádi Martin, Koós Marcell,Visinka Valentin, Krupa Zsolt, Ruzsa Marcell, Sallai Dániel, Szabó Bence, Kern Martin, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Szegedi Levente


Edzők:

Koós Károly, Pelikán István

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!