U10 a második helyet szereztük meg!

Kozármislenyben egy nagyon erős 10 csapatos nemzetközi tornára kaptunk meghívást! Többek között két Horvát csapattal a Videoton, FTC két csapata, PMFC, Pécsi Futball Akadémia korosztályos csapataival mérhettük össze tudásunk. Nagyszerű pályán 6+1 be ment a játék 1 x 20 percen keresztül.

 

A-csoport: FTC Fehér, HNK Cibalia, Pécsi Futball Akadémia, Videoton, Gold-Sport

B-csoport: FTC Zöld, PMFC, KRPAN&BABIC Akadémia, SC Hírös-Ép Kecskemét, Kozármisleny 2004

 

Csoport mérkőzések:

 

SC Hírös-Ép – FTC Zöld  2 - 2

SC Hírös-Ép - KRPAN&BABIC Akadémia  3 -  0

SC Hírös-Ép – PMFC 2 - 3

SC Hírös-Ép – Kozármisleny 2004 4 - 0


A mérkőzéseken sok hibával játszottunk, nehezen sikerült kialakítani a helyzeteket amelyeket rossz százalékban értékesítettünk. A védelmi hibáinkat kihasználva vesztettünk pontokat. A játékunknál a játékvezetés volt gyengébb sajnos, amit a csoportunkban 2 meg nem adott gól, több meg nem adott büntető is tarkított. Ezzel szemben a csapat a mai napi gyengébb játékát hihetetlen akarással kompenzálta. Felül tudtunk kerekedi a nehézségeken, aminek meg is lett az eredménye. Csoportunkban ezekkel az eredményekkel a harmadik helyet szereztük meg így mérkőzhettünk meg az A csoport második helyezettjével a Horvát HNK Cibalia csapatával, a győztes jutott a legjobb négy közé.

 


SC Hírös-Ép – HNK Cibalia 2 – 2 Büntetőkkel: 2:1

 

Érdekes mérkőzésen négy gólt szereztünk. A horvát csapat ellen két öngólt is vétettünk, amelyet ugyan azon játékosoknak sikerült kiegyenlíteni. Majd a büntetőknél kapusunk bravúrjainak köszönhetően jutottunk be a legjobb négy közé.

 


Elődöntő:

 

SC Hírös-Ép – FTC Zöld  0 – 0 Büntetőkkel: 3:2


A reggeli mérkőzésen két védelmi hibát kihasználva, almos játékkal játszva döntetlent értünk el. Azonban most jobban játszva sikerült irányítani a mérkőzést. Sajnos a gólszerzés elmaradt, így az ellenfél kontrái nagyon veszélyesek voltak. A 0-0-s mérkőzésen ismét büntetők döntették el a továbbjutást. Ahol ismét a kapusunk bravúrjával sikerült bejutni a döntőbe.

 


Döntő:

 

SC Hírös-Ép – Pécsi Futball Akadémia 0 - 4


Ellenfelünk egy meccsel kevesebbet játszott, ez a döntőben nagyon érezhető volt. Csapatunkon már az első percekben a fáradtság jelei mutatkoztak. Nem mozogtak fitten a srácok. Az első gól már a mérkőzés elején született, ez megpecsételte sorsunkat. Nem tudtunk már váltani. Tartottuk egy darabig az eredményt. De egyre több helyzetéből az ellenfélnek sikerült növelni az előnyét. Így a mérkőzés végére sajnos nagyobb arányú vereség lett a vége.


Ezen a nemzetközi tornán részvevő csapatok játékerősségét figyelembe véve, nagyszerű eredményt értünk el a második hely megszerzésével. Amely mutatja csapatunk erősségét. Azonban a játékunk messze elmaradt a megszokottól, sajnos nem a mi napunk volt. Azonban hatalmas pozitívum, hogy a gyengébb játék és a gyenge játékvezetői tevékenység mellett is óriási küzdeni tudásról és tartásról tett tanúbizonyságot a csapatunk, ezzel az eredménnyel. Most a szívünk vitt el a képzeletbeli dobogó második fokára.   


A következő játékosok szerepeltek: Bali Levente, Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Cseh Balázs, Gulyás Nándor, Gazdag Vajk, Jánosi Roland, Győrfi Enzó, Budai Áron


Különdíj: Szujó Attila Torna válogatottja

Külön kiemelném még Cseh Balázs kapusunk teljesítményét, amivel a büntetőknél továbbjutatta a csapatot. Köszönjük szépen Kerpits Ferenc kapusedző munkáját, aki nagyszerűen készíti fel kapusainkat hétről hétre!

 

Gratulálunk a csapatnak az első helyhez és a különdíjhoz!

 

Edző: Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!