U10 - IX. Németh Ferenc Emléktorna

Nagy várakozással készültünk az idény egyik legrangosabb tornájára, ahol a haza élmezőny összes csapata szerepelt. Olyan együttesekkel mint a Vasas KLA, Videoton FC,
Szolnoki MÁV UFC, SC Sopron, Debreceni Olasz Focisuli, Ferencvárosi TC, Győri ETO , Békéscsaba UFC, Nyíregyháza Nyírsuli, Újpesti TE, Budapest Honvéd FC, Siófok FC, Szombathely Lurkó UFC, DVTK nem minden nap mérkőzhet meg. A torna színvonala így adott volt, már csak a saját teljesítményünkkel kellet foglalkoznunk.Csoportmérkzések:
SC Hirös-Ép - Siófok FC 1:0
SC Hirös-Ép - Újpesti TE 1:3
SC Hirös-Ép - Budapest Honvéd FC 0:0
SC Hirös-Ép - Szombathely Lurkó UFC 1:0
SC Hirös-Ép - DVTK 0:0

 

Hullámzó játékunkat folyatattuk, volt olyan mérkőzés ahol az ellenfél fölé nőttünk volt olyan ahol nem találtuk önmagunkat. Az egységesség és a szenvedély most hiányzott a gyerekekből. Sokan félve játszottak tudásuk töredékét nyújtották. Ez nem fér bele egy ilyen tornán. Javulni kell a magabiztosság és motiváció szempontjából. Szenvedéllyel kell felmenni a pályára és mindent megtenni a legjobb teljesítmény érdekében. Ekkor eredménytől függetlenül is emelt fővel el lehet hagyni a pályát. A hullámzó teljesítmény a csoportban a 4. helyre volt elég, így a 10-12 helyért játszhattak a srácok.

 

 

Rájátszás 10-12. helyért:

SC Hirös-Ép - Debrecen Olasz Focisuli 0:0
SC Hirös-Ép - Békéscsaba UFC 2:0

 

Kicsit fáradtan készültünk a mérkőzésekre. Ahol egy döntetlent és egy győzelmet könyvelhettünk el. Ami holtversenyben a 10. helyre volt elég. Ezen a tornán csak az tud jól szerepelni aki mindent megtesz a győzelemért. Nálunk ez ma nem valósult meg. Ezen a következő tornákon javítani kell és a mostani döntetleneket meg lehet nyerni. A védekezésért nagy dícséret a srácoknak és a kapusoknak, mert három kapott góllal zártuk a tornát. A támadások építésében, motiváltságban, magabztiosságban még sokat kell javulnunk.

 

A tornán szerelő játékosok:
Lőrinc Marcell, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Seres Richárd, Gyenes Róbert, Fleig Áron, Szabó Benedek, Hegyi Alexander

 

Edzők:
Pelikán István, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!