U10 - Fiat kupa!

Az elmúlt hétvégén Kiskunhalason jártunk, ahol egy évvel idősebbek közzé neveztünk. Ennek oka az volt, hogy a futsal torna miatt minél jobbak szokjuk az idősebbek elleni küzdelmet. Igaz még fedett pályán, de szép tavaszi időben indulhatott útjára a labda.

A kupa teljes sikert hozott számunkra a remek hangulatú mérkőzéseken. Ezt az utolsó meccsen történtek árnyékolták csak be, de ne szaladjunk ennyire előre.

A nevezett csapatokat három csoportba osztották és az ott elért eredményed után folytattad a küzdelmet. A csoport győztesek mehettek csak az első három helyekért. Azt az első meccsek után már láttuk, hogy a Mészöly FS. csapata lesz a legkomolyabb ellenfelünk. Mind a ketten legyőztük az Akasztó csapatát, így az egymás elleni eredmény döntött. Nekünk csak a győzelem jelenthette a sikert.

A srácok, mint mindig, most is a legjobb játékukat az ilyen meccsekre tartogatták. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végig tudatosan játszva, türelmesen keresve a lehetőségeket győztük le az ellenfelünket.

A hármas döntőben a házigazdák ellen kezdtünk. Ők teljes transzban várták a mérkőzést, mert előttünk legyőzték a KTE csapatát.

Az eleje ezért tartogatott izgalmakat részünkre. Miután ezt átvészeltük, egyre jobban föléjük nőttünk. A jó időben rúgott gólok le is hűtötték a halasi srácokat. Magunkhoz vettük az irányítást és a győzelmet választottuk.

Utolsó mérkőzésünket a KTE ellen játszottuk. Győzelem esetén bajnokok leszünk, de a döntetlen is a mi sikerünket jelentené.

Bátran, lendületesen kezdtünk, látszott a győzni akarás a srácokon. A mérkőzés a mi szájunk íze szerint alakult, egy dolgot kivéve. 2:0-s vezetésünknél a kapusunk, Marci védésénél a labda rosszul találta el és eltört kettő ujja.

Sok jó egyéni teljesítmény jellemezte ezt a szombati napot, melyen jól együttműködve, igazi csapatként sikerült a srácoknak a tornagyőzelem. Fájdalom mellett a begipszelt kézzel, de örömmel vették át az aranyérmeket a gyerekek.

Különdíjasunk ezen a tornán Sallai Dániel lett, aki a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést érdemelte ki.

Egy igazán egységes, fegyelmezett csapattal büszkélkedhetem. Csak így tovább srácok!

 

Csapat tagjai: Koós Marcell, Ruzsa Marcell, Krupa Zsolt, Sallai Dániel, Szabó Bence, Lisku Illés, Kárpáti Ákos,

Edzők: Koós Károly, Pelikán Istán

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!