U10 Főnix-Gold Kupa

Székesfehérváron zártuk az idei teremszezont. A tizenkét csapatos tornán, két hatos csoportba sorsolták az egyesületeket. Az első kettő jutott a négy közé a többiek helyosztókat játszottak. A műfüves körbe palánkos pályán húsz perces izgalmas mérőzéseket játszottak a csapatok.   

 

 Csoportbeosztás:

SC Hírös-ÉP

FC Hatvan

Szent Pál Akadémia

Nyergesújfalu

Főnix-Gold

 

 

 

Csoportmérkőzések :

 

SC Hírös-ÉP - Szent Pál Akadémia  3 - 2

SC Hírös-ÉP - Nyergesújfalu  6 - 1

SC Hírös-ÉP - Főnix-Gold  3 - 0

SC Hírös-ÉP - FC Hatvan  4 - 1

 

 

Az első mérkőzésünk nehezen indult. Az ellenfelünk kihasználta labdavesztéseinket és rossz letámadásunkat és kétszer is vezetett. A folyamatos támadásainkkal a magunk javára sikerült fordítani a mérkőzést. A további csoportmeccseken már sokkal jobb védekezéssel és jó játékkal magabiztos győzelmeket arattunk. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, amiket sajnos nem sikerült gólra váltani.  A csoportunkból elsőként jutottunk tovább. A döntőbe jutásért a másik csoport második helyezettjével a szép focit játszó Mészöly Focisulival kerültünk szembe.

 

 

 

Elődöntő:

 

 

SC Hírös-ÉP - Mészöly Focisuli  3 - 3   (Büntetők: 2 - 1)

 

A torna talán legizgalmasabb mérkőzésén ellenfelünk az első két lövéséből elhúzott kettő góllal az első percekben. Nagyon nehezen indult így a találkozó számunkra. Nagy küzdelem árán sikerült kiegyenlítenünk. A játék második felében sikerült a vezetést is megszereznünk. Az utolsó percekben azonban ellenfelünk kiegyenlített, így a büntetők döntöttek. Ellenfelünk kezdte a rúgást, amelyet mellé lőtt. Mi az elsőt a kapusba rúgtuk. Ezután kapusunk kivédte a második büntetőt, mi pedig értékesítettük. A harmadik körben kapusunknak majdnem sikerült a bravúr azonban a szerencse nem volt mellette és becsorgott a labda. Mi azonban ismét magabiztosan értékesítettük a büntetőt. Így kettő eggyel mi jutottunk a döntőbe és játszhattunk az aranyéremért a KTE csapatával.

 

 

Döntő:

 

SC Hírös-ÉP - KTE  4 - 0

 

A döntőben kecskeméti "házi" rangadó volt. Sikerült ellenfelünket beszorítani és nyomást gyakorolni rájuk. Szép támadásokat építettünk fel és sikerült gólra váltani lehetőségeinket. Magabiztos játékkal sikerült elhódítanunk a kupát.

 

 

SC Hírös-ÉP: Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Cseh Balázs, Gazdag Vajk, Jánosi Roland, Győrfi Enzó, Budai Áron, Szujó Attila, Csúri Dájmond

 

Torna válogatottja: Szújó Attila, Gazdag Vajk 

 

 

Gratulálunk az első helyhez a különdíjjakhoz!

 

Edző: Pelikán István


Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!