U10 Egerben nemzetközi tornán vettünk részt!

Csapatunk kétnapos tornán vett részt Egerben. Az V. AGRIAPIPE KUPA – Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornára tizenhat csapat nevezett. Négycsapatos csoportokból az első kettő a felsőágon, a harmadik negyedik az alsó ágon folyatatta a küzdelmeket. Csoportunkban a Halásztelek, Plutó Eger és a Salgótarjáni Sportiskola került. Szombaton a csoportmérkőzéseket játszottuk le. 

  

 

  

Csoport meccsek:

 

Halásztelek - Hírös-ÉP 0-0

Bátortalan, pontatlan játékkal nem sikerült megszereznünk a győzelmet. Ellenfelünk nagy helyzetit kapusunk nagy bravúrokkal védte. Ami mindent elmond a játékunkról, hogy nekünk csak néhány helyzet kialakítása sikerült.

 

Pluto Eger – Hírös-ÉP 2-1

Egy okos góllal szereztük meg a vezetést, a mérkőzés első felében. Ezután azonban több nagy helyezkedési hibát elkövettünk, amiből kettőt góllal büntetett az ellenfél. Egyenlíteni már nem sikerült.  

 

Salgótarjáni Sporiskola – Hírös-ÉP 1-1

Ismét rossz döntéseket hoztunk a támadásainkban, a védekezésbeli a hibánkat kihasználta az ellenfél és megszerezte a vezetést. A játék második felétől azonban csak mi voltunk a pályán, sajnos a sok kialakított lehetőség és a távoli lövések sem találtak kaput. Az egy kapuzás, az utolsó percekben volt eredményes, ekkor egyenlítettünk. Azonban nem sikerült megszereznünk a győztes gólt amivel továbbjuthattunk volna a felső ágra.

 

Az alsó ágra jutottunk tovább a pontatlan támadásépítés, a védekezésbeli helyezkedési hibák miatt. Azonban, ha egy kis szerencsénk vagy bármelyik meccsen egy gól még tudunk szerezni akkor a felső ágra kerültünk volna.

 

 

Alsóág:

Nyolc között:

UFC – Hírös-ÉP 0-3

Kecskeméti ellenfelünket ismertjük, sok meccset játszottunk már egymás ellen. Jó volt látni a gyerekeke az előző nap után  felszabadultan játszottak. Megérdemelten nyerünk és jutottunk a négy közé. 

 

Négy között:

Tápiószentmárton – Hírös-ÉP 0-0 Büntetőkkel: 1-0

Megmaradt a lendület az előző meccsből. Azonban a szerencse ismét nem volt mellettünk négy kapufa mellett több helyzetet alakítottunk ki azonban a gól elmaradt. A büntetőknél jobban koncentráltunk mi egyet hagytunk ki kettőből ők a háromból kettőt mellé lőttek és egyet pedig a kapusunk hárított. Így jutottunk be az alsóági döntőbe.

 

Döntő:

Halásztelek – Hírös-ÉP 0-2

A döntőt a szombati csoport ellenfelünkkel játszottuk. Akivel előző nap  0-0-s döntetlent játszottunk. Most azonban nem maradtak el a gólok. Folyamatosan nyomtunk és jól építettük fel a támadásainkat. Megérdemelten nyertünk. 

 

 

Érdekesség, hogy a csoportunkból továbbjutott csapatok a felső ágon az első és harmadik helyen végeztek. Az alsó ágon pedig döntőt játszott a csoportunk negyedik helyezettje ellenünk.

Tanulságos két nap volt ez számunkra. Remélem a gyerekekben nem a szülők véleménye fog megmaradni, ha erre a tornára visszagondolnak később. Az ilyen napok után lehetne fejben igazán fejlődni…..

 

 

A következő játékosok szerepeltek:

Győrfi Enzó, Rózsa Boldizsár, Kotroczó Péter, Jánosi Roland, Cseh Balázs, Budai Áron, Csúri Dájmond, Gazdag Vajk, Csákó Patrik, Gulyás Tibor 

 

 

 

Edző:Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!